Zobacz pojedynczy post
stary 30-11-2006, 08:44   #279
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss Pokaż post
Właśnie
A teraz pomyśl, co musi czuć osoba, która 8 godzin męczy się by zabić ten &^%& Mlvl, podczas gdy taki botter jak ty w tym czasie idzie sobie pograć w piłke a komputer mu nabija lvl...
Jeśli ta jakaś biedna osóbka czerpie z tego przyjemność - to niech robi co chce.
Ja czerpie przyjemność z GRUPOWYCH wypadów w tej grze, czy to na hunta, czy to sobie coś pozwiedzać.
Od expa, to ja mam blackd. Wybacz, nie chce mi sie po 8h i więcej dziennie bić tego samego rodzaju mobów. Ba, blackd nawet mi lootbagi robi, więc ja praktycznie mam z tej gry samą przyjemność.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
Niechce nic mowic, ale GM ma opcje stealth
Nie chce nic mówić, ale dziś ok. trzeciej w nocy jak mnie GM dopadł, to raz że włączył się alarm, dwa że bot się wyłączył, trzy że GMa widać nie było.
I najlepsze to, że stał obok mnie, właśnie na niewidce ^.-
Nie wiem na jakiej zasadzie to ma działac, ale tak właśnie było.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
Dziekujemy uzytkownika takim jak ty przez ktorych CIP musi wymyslac utrudnienia coby gracze nie oszukujacy tez mieli szanse.
Gracze nieoszukujący, powiedzmy sobie szczerze - nie mają szans.
Swego czasu w ok. sześć dni wbiłem ~39lvl.
Przy tibii spędziłem wtedy max. 2h.
Który gracz nieoszukujący powtórzy ten wyczyn? Nie powtórzy, właśnie.
Cip wymyśli utrudnienie? Najdalej 48h po update już LoW/Blackd wymyśli sposób jak je ominąć (vide magebomb).
Gallar jest offline   Odpowiedz z Cytatem