Zobacz pojedynczy post
stary 30-11-2006, 11:50   #11
Sirblaze
Użytkownik Forum

Sirblaze's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: London

Stan: Niegrający
Imię: Sirblaze
Gildia: Brainstorm
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: Forgot
Poziom mag.: jw
Wyślij wiadomość przez ICQ do Sirblaze Sirblaze ma numer GG Zapomnialem Send a message via Skype™ to Sirblaze
Domyślny

Od momentu kiedy zaczalem grac nie mialem zadnego pojecia o jakichkolwiek rankingach lub statystykach.. Na moje szczescie (lub nieszczescie) zaczalem gre na bardzo mlodym serwerze gdzie wejscie na serwer czasami graniczylo z cudem, jednak zacisnalem zeby i czekalem na ten moment kiedy sie skonczy lawina nowych rookgaardzie i przyjda lepsze czasy dla mnie.

Z czasem osiagniecia 25~~ lvlu dopiero 1 raz styknalem sie z lista Polskich rookstayerow na tibia.pl jeszcze prowadzona przez Anturka, malo tego bylem strasznie zaskoczony jak wielu Polskich graczy mialo lvle przekraczajace 30 a nawet 40 lub bardzo zblizone, wtedy tez w moim przypadku w pewnym stopniu skonczylo sie role-playing chec bycia wyzej byla silniejsza niz zabawa.

Z impetem zaczalem granie jednak co wazne bez "prawie" zadnych wspomagaczy, moge sie przyznac do light hacka jednak jakis czas temu byl to chleb powszedni, bywalo i tak ze dla czystego sumienia go nie wlaczalem i targalem bp torchow Znam kilka przypadkow ktore wynioslem ze swojego serwera mlodych graczy z nastawieniem typu: "Zdobede w 3 dni 20 lvl na rooku i bede git i vice own3r po Sirblaze" (?) troche takich ludzi nie rozumiem pomimo ze mysle przez kilka minut i wlasciwie nie potrafie dojsc do wniosku co oni chca pokazac przez to sobie jak i mi.

Z biegiem czasu zaczaly powstawac rozne inne rankingi co zrozumiale jeszcze bardziej mnie zachecily do wiekszej pracy, jednak ostatecznie to wszystko obrocilo sie przeciwko mnie czas przegrany ktory przelecial przez palce i sama swiadomosc o tym ze ostatecznie nie jest to warte swieczki wygralo nad chciwoscia i wcale cieszy mnie ze tak wlasnie sie stalo.

Regards
Sirblaze jest offline   Odpowiedz z Cytatem