|  30-11-2006, 18:50 | #281 | 
	| Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 09 09 2006 Lokacja: W domu. 

Cytuj: 

| 
					Oryginalnie napisane przez Gallar  Jeśli ta jakaś biedna osóbka czerpie z tego przyjemność - to niech robi co chce.Ja czerpie przyjemność z GRUPOWYCH wypadów w tej grze, czy to na hunta, czy to sobie coś pozwiedzać.
 Od expa, to ja mam blackd. Wybacz, nie chce mi sie po 8h i więcej dziennie bić tego samego rodzaju mobów. Ba, blackd nawet mi lootbagi robi, więc ja praktycznie mam z tej gry samą przyjemność.
 |  Rotfl... 

Cytuj: 

| 
					Oryginalnie napisane przez Gallar  Nie chce nic mówić, ale dziś ok. trzeciej w nocy jak mnie GM dopadł, to raz że włączył się alarm, dwa że bot się wyłączył, trzy że GMa widać nie było.I najlepsze to, że stał obok mnie, właśnie na niewidce ^.-
 Nie wiem na jakiej zasadzie to ma działac, ale tak właśnie było.
 |  Taa...   
	Cytuj: 

| 
					Oryginalnie napisane przez Gallar  Gracze nieoszukujący, powiedzmy sobie szczerze - nie mają szans. Swego czasu w ok. sześć dni wbiłem ~39lvl.
 Przy tibii spędziłem wtedy max. 2h.
 Który gracz nieoszukujący powtórzy ten wyczyn? Nie powtórzy, właśnie.
 Cip wymyśli utrudnienie? Najdalej 48h po update już LoW/Blackd wymyśli sposób jak je ominąć (vide magebomb).
 |  Rotfl, znam wiele osób, które nie botują i całkiem nieźle sobie radzą... A ty jesteś pie******ym botterem i się nie podniecaj levelem, którego Ty nie nabiłeś...  
				__________________ ________________________________ *Liczą się ludzie, a nie cyferki przy Nicku...* | 
	|   |   | 
|  | 
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
                 |