Zobacz pojedynczy post
stary 30-11-2006, 19:34   #284
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Me$z Pokaż post
Rotfl...
Rotfl, znam wiele osób, które nie botują i całkiem nieźle sobie radzą... A ty jesteś pie******ym botterem i się nie podniecaj levelem, którego Ty nie nabiłeś...
Oj chłopczyku, chłopczyku.. Nie podniecam się lvlem ani nabitym przez bota, ani w ogóle żadnym. W tych pikselakach miałem lvl o jakim Ty prawdopodobnie jesteś w stanie tylko pomarzyć - zrobiłem go ręcznie. Nawet nie wiesz jak teraz żałuję straconego czasu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez XIII Pokaż post
@up
Dodam jeszcze, ze GM nie moze nam dac bana, jezeli bot sie wyloguje przy nim.
Fakt. Ale jeśli masz battle, to Cię nie wyloguje. W blackd mam opcje 'onGMcloseConnection' - rozłącza mi się z serverem w ogóle. Ryzykowne dosyć, jeden GM stwierdzi że faktycznie padł mi net - drugi, że mam bota ; )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kamillo-ja Pokaż post
piszecie tu kto czego uzywa a gdyby ktoś podal link do tego forum cipsom to wszystkie chary na waszych statach byłyby skasowane.
Potem się obudziłeś, nie?
Znaczy się jak sobie dam w profilu Eternal Obliviona, i napiszę że mam 666 ownerów i 1337 botów, to go usuną?
Rotfl.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez XIII Pokaż post
@up
On sie nie podnieca poziomem, tylko uswiadamia ludziom nieuzywajacym botow, ze mozna w krotkim czasie nabic 40lvl, bedac przy komputerze 2h.

Expienie manualne to juz przezytek.
Prawda, po trzykroć prawda.
Ludzie, pomyślcie - na takim 40-50lvlu można już pomyśleć o jakiejś grze przynoszącej jakąś tam przyjemność.
Naprawdę chce się Wam siedzieć po 6h+ dziennie przy kompie, żeby wbić taki lvl w dwa tygodnie? Czy może chcecie go wbijać miesiąc, siedząc przy kompie tyle, żeby się Wam gra nie znudziła?
Przecież to idiotyzm.
Możesz mieć to samo, a czasem nawet więcej, w krótszym czasie i mniejszym nakładem własnych kosztów.

@Down: Szanowny Pan wybaczy, jak się ma administrowanie/moderowanie forum wielotematycznego do gry mmorpg Tibia w której łamię zasady, bo zapewne o to Panu szanownemu chodzi, hm ?

Ostatnio edytowany przez Gallar - 30-11-2006 o 20:17.
Gallar jest offline   Odpowiedz z Cytatem