Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thanatos
To chyba jakiś żart - wierzę, że zaatakowano Kaz - na serwerze u mnie nie umiem sie tego doczekać ale spidery?? Przecież w Kaz połowa mieszkańców ma lev +40... Ja jestem z lev 30 a muszę szukać sobie miejsca bo wszyscy (prawie) mnie z kopalni wywalają (a jestem za slaby zeby sie sprzeciwic) - wiem że część z nich nie jest z Kaz ale większość z nich widuję w mieście dość często... Więc spacjalnie dla tych lev +40, klikunastu lev +60 i kilku lev nawet 80 zeslano atak spiderow ktorych sie nawet ci z lev 15 nie boją... Jakby lazily GSy i Tarrantulle to by mogol byc - sam bym sie bal ale zeszly by moje bp SD, HMM ktorych mam kilka w depo, a tu cos takiego...
P.S.
Jak wygladal caly atak? spidery lazily wewnatrz gory, w korytarzach w srodku czy WSZEDZIE na zewnatrz?
P.S.2
Kazordoon to wulkan - więc bardziej logicznym bylby atak smoków wyobraźcie sobie tych h-leveli z mojego świata jaką by jatke zrobili.
|
Ah tak...
Dragi, tarantule czy GSy w Kazz bot am są hig lvle tak?
A w Ab to co ja Cię prosze? 15-20lvl same?
Tam też widuje sie sporo 40-80lvl a i po 100+ latają, a jedyne co atakuje to Wolfy, War Wolfy i bez uprzedzenia borsuki