...
Nie mowcie mi o ich pvp. Kiedys stalem przed domkiem spalajac mane i keekz stal obok piszac COME OUT COME OUT ;]
Online byli camuh gaostic i toxo chcieli zrobic ue spam na mnie stojacego przed domkiem - ze stone skinem i tylko gaostic trafil mnie z ue bo zdazylem bez problemu wejsc do domku - tak super hiper dobre bylo lithium na poczaktu ^^.
Nie mozna stwierdzac jakie vallianto ma pvp... na pewno duzo se pozwala ale nie mozna wiele zrobic 40 sorcem - mozna oczywiscie zabic wyzszo lvlowe sorce ;]
Vallianto czesto zbieral duza liczbe osob i robil random pamietam jak chcieli mnie zabic full osob tylko ze kazdy 20 lvl -.-.
W/w nie ma na celu mowienia jakie mam dobre pvp - bo wejscie do domku po oberwania jednego ue, kiedy po 10 minutach polecialo drugie, albo uciekniecie 20 20lvlowym pkerom tez nie jest trudne.
Tharrin
Ty mistrzuniu. Nie wypowiadaj sie od czasu do czasu. Czy naprawde w kazdej walce musi brac udzial Polak? Na podstawie tego, mowisz, ze boja sie o chary... przytocze przyklad zemusa ktory uratowal Rattzora. TY woliles zaplacic, a oni wola lojalnie pozostac retired. Kto jest lepszy placacy czy nic nie robiacy w wojnie? I pomysl, bo ty jestes taki taktyk, sam zawsze gadales ze jest tyle i tyle na ich ventrilo i jak wracaja ze szkoly jest ich 10 jak sam mowiles. To ty bys tylko po to zeby Polak walczyl, kazal wyjsc 60 masterowi i wbic pz zabijac 76 master - gdzie bylo konda -170 ms grud rattzor- 120? Czy ty kiedys myslisz? Jakby Polacy mieli high lvl sorca to moze by poszli.
@ryba
Vallianto zawsze byl perfidny nawet te jego odwazne ataki na mnie i na vidente solo z hmm'ami ^^
|