Zobacz pojedynczy post
stary 30-11-2006, 23:50   #3135
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dauthislayer Pokaż post
Nie rozumiem o co niektorym w ogole chodzi - Ze nie potrafimy zrobic nic bez Kondy, Lovize, Rattena itp. ?? Tu juz nawet nie chodzi o to, czy umiemy czy nie. Po prostu nie mamy takiej mozliwosci. Mam pojsc ja, Marduc, Adelao, Potempik i Zemus i co mamy wedlug was zrobic? Co mamy takiego udowadniac? Ze jestesmy super Polacy i ownujemy wszystkich?
Kazdy wie jakby sie to skonczylo, wiec po co o tym gadac.

A to czy jestesmy przydatni czy nie... Nie twierdze ze odgrywamy duza role, bo nie odgrywamy. A juz na pewno nie ja. Ale nie uwazam tez, ze bez nas wszystko szlo by im tak idealnie. Po prostu kazdy ma przypisana role - oni wala comba my pomagamy trapowac. I przynajmniej jakos to zaczyna wychodzic.

A i na ventrilo jest teraz zupelnie inaczej.

@Catrishia
Rozumiem to co mowisz, z tym ze ostatnio probujemy zabijac ludzi tylko na ank-dara. Ale czy nie na tym polega wojna, zeby wykorzystywac swoje mocne strony?
o to ze wiekszosc z was razem z marduciem. toba, zemusem itp zawsze wrzucala mi i innym jak mowilem ze nie robimy ataku bo mamy 3 shooterow i np 9 knightow i nie ubijemy nikogo chyba ze bedzie mial 15 min pzta... a wy na to zawsze cytuje "srasz sie cos zrobic bez kondy" no i teraz macie, ja nie raz atakowalem z pN bez kondy w ogole i bez was i byly tego efekty.. a wy teraz co? "sracie sie bez kondy"? czy wrescie jakeis "mUzgi" z ventrilllo zrozumialy ze nie zabijecie 130 EK w 5 knightow ? xD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelao Pokaż post
Ale panie tharrin czemu mamy cos pokazywac bez kondy ? My jestesmy w koncu gildia a nie jak bylo kiedys I konda ma tu glowne zdanie gdzie i jak ma byc walka a nie my, my mu tylko pomagamy.
gildia nigdy nei byliscie i nie bedziecie, w dobrej sensownej gildii padnie kazdy za kadego i akzdy sobie ufa, u was tak nie ejst, nie bylo w relictus, nei bylo w AS i raczej z takim skaldem nigdy nie bedzie...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Nie mowcie mi o ich pvp. Kiedys stalem przed domkiem spalajac mane i keekz stal obok piszac COME OUT COME OUT ;]
Online byli camuh gaostic i toxo chcieli zrobic ue spam na mnie stojacego przed domkiem - ze stone skinem i tylko gaostic trafil mnie z ue bo zdazylem bez problemu wejsc do domku - tak super hiper dobre bylo lithium na poczaktu ^^.

Nie mozna stwierdzac jakie vallianto ma pvp... na pewno duzo se pozwala ale nie mozna wiele zrobic 40 sorcem - mozna oczywiscie zabic wyzszo lvlowe sorce ;]
Vallianto czesto zbieral duza liczbe osob i robil random pamietam jak chcieli mnie zabic full osob tylko ze kazdy 20 lvl -.-.

W/w nie ma na celu mowienia jakie mam dobre pvp - bo wejscie do domku po oberwania jednego ue, kiedy po 10 minutach polecialo drugie, albo uciekniecie 20 20lvlowym pkerom tez nie jest trudne.

Tharrin
Ty mistrzuniu. Nie wypowiadaj sie od czasu do czasu. Czy naprawde w kazdej walce musi brac udzial Polak? Na podstawie tego, mowisz, ze boja sie o chary... przytocze przyklad zemusa ktory uratowal Rattzora. TY woliles zaplacic, a oni wola lojalnie pozostac retired. Kto jest lepszy placacy czy nic nie robiacy w wojnie? I pomysl, bo ty jestes taki taktyk, sam zawsze gadales ze jest tyle i tyle na ich ventrilo i jak wracaja ze szkoly jest ich 10 jak sam mowiles. To ty bys tylko po to zeby Polak walczyl, kazal wyjsc 60 masterowi i wbic pz zabijac 76 master - gdzie bylo konda -170 ms grud rattzor- 120? Czy ty kiedys myslisz? Jakby Polacy mieli high lvl sorca to moze by poszli.

@ryba
Vallianto zawsze byl perfidny nawet te jego odwazne ataki na mnie i na vidente solo z hmm'ami ^^
lol ja mowie tylko o tym ze bez kodny rattena itp jako shooterow nie sa zdolni do zorganizowania akcji... i prosze cie nie przytaczaj mi argumentow zewtey nie maja shooterow tylko samych knightow.. albo ze 60 sorc sam, nic nie zrobi... bo jak ja tak mowilem to sie wszsycy ze mnie smiali. czekam na realizacje smialych planow naszych "mistrzow" sorka catrishia to czyta, ale zdradze wam:jak pojda w 5+ knightow i paru low leveli, otocza catrishie, to 2 bloknie, 3 hity po 100 beda wchodzic, + sd z tych low leveli i ich zabija, bo wg jakiegos tam kalkulatora catrishia czy aylitha sie z tego nie wyuha! gz panowie tak to jest jeden z pomyslow na fragowanie przeciwnika pewncyh "mistrzow"

vallianto i jego fpsy to bzdura, na 10 fpsach to by lev 50 nie dogonil a on smialo sie sciga z 100+, nie wierzycie to zlimitujcie sobie fpsy na 10 i sprawdzcie

adela0 i raverton@
co do waszych gadek ze jestesmy nielojalni itp... ze sie splacamy albo "nic nierobilismy w wojnie", co wy zrobilsicie keidykolwiek? sadze ze nic. ja juz chyba z miesiac temu napisalem tutaj ze mam dosc i zaprzestaje prob organizowania akcji... pokazcie mi jedna akcje od tamtej pory do czasu az zaplacilismy... mam na mysli akcje wasza a nie wypad samych sorcow... nie bylo zadnej? oj dziwne... jak my organizowalismy to bylo zle, nie robimy to nie ma wcale, i co? poczekajcie zaraz sie kondie uraodiz dziecko i tyle go zoabczycuie, chcialbym wasza walke wtedyzoabczyc xD

PS:
znow powtorze ze potraficie tylko pkowac na noob charach, nie dawno desdperados zlozone glownie z was zabilo mi kumpla, jak to sie powtorzy to mam to w nosie po cyzjej stornie jestescie i te chary powybijam. takie z was mastahy to pokazcie klase i bijcie dawne soft? oni ciagle pkuja tylko jzu bez gildii... ale nie.. opni nie sa bezbronii.. wiec tego jzu nie potraficie... n/c