Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2006, 07:33   #292
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss Pokaż post
Prawda, tu akurat 98,5% (do 2% jest liczone jako błąd statystyczny) korzysta z QS, ale to zupełnie co innego.
Przestępstwo pozostaje przestępstwem.

Cytuj:
BO W TAKIEJ TIBII PO PROSTU NIE DA SIĘ BEZ ŻADNEJ POMOCY (choćby minimalnej)ZROBIĆ QUESTA!
Jest pomocy masa. I to duuuużo.

Cytuj:
(no chyba że czytasz wszystkie książki, masz odkrytą całą mape, i pytasz NPC o wszystkie słowa ze słownika)
Aha, to najlepiej żeby w dp na tabliczce wisiał taki spis questów z opisem jak na tibia.org.pl ? Zdaje mi się chłopczyku, czy swym lenistwem próbujesz usprawiedliwiać to, że QSujesz ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez XIII Pokaż post
Dosyc dawno pewien gracz zostal zbanowany za ,,macro use" - bot dal loga przy GMie. Potem pisal na forum gamemasterow, ze mial kicka.
Ban zostal zdjety.
Hmm, no ja na forum.tibia.com pisać nie pisałem nic, po tym jak dostałem bana, ale po mojej krótkiej rozmowie z GM Logainem doszliśmy obaj wspólnie do wniosku, że tak czy siak banisza mi nie zdejmą ; x.

< destructive behaviour (Faliure to respond to red text message from a Gamemaster. Logging out to avoid an investigation.) >

Ostatnio edytowany przez Gallar - 01-12-2006 o 08:21.
Gallar jest offline   Odpowiedz z Cytatem