Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2006, 08:48   #294
Mr.Ofca
Użytkownik Forum

Mr.Ofca's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2005

Domyślny

@up uruchamiaj Tibie oryginalna ikona.

Cytuj:
Next, skąd niby mam wiedzieć za którym drzewem jest dziura, albo który fire field mam zniszczyć (o ile w ogóle się dowiem, lub dowiem się tylko o jednym) ?
A skad wiedzieli to pierwsi odkrywcy questa? I skad wiedza to Ci, ktorzy odkrywaja nowe questy po update? Przeciez nie ma tego odrazu na stronkach z QS. A powiedz mi skad mam wiedziec jak wykonac Explorer quest? Przeciez nie ma go na stonce konkurencji? A moze pojde do NPC i zapytam "quest"? Brzmi niewykonalnie, wiec mi pomogl chyba sam Cipsoft -,-.

I tak jak powiedzial Gallar. Jest mniejsze i wieksze zlo. Ale zawsze jednak pozostaje zlem. Nie wykonales tego questu sam. Wiele prostych zadan mozna wykonac wrecz niechacy, wpadajac do jaskinki i znajdujac skrzyneczki z zbednymi rzeczami. Ale takie 10k to juz nie jest tak malo jak na poczatkujacych i Ci ktorzy go wykonywali pierwszy raz musieli zwiedzic baaardzo wiele i wiele podokrywac. Jaka jest roznica ze za mnie expi bot a za ciebie tibia.org.pl wykonuje questy? No fakt, musisz dojsc i zgarnac nagrody, ale pamietaj ze ja bota tez musze ustawic zeby sam expil -,-.

Powoli wychodze z zalozenia ze ludzie tutaj uznaja tylko "swoje zlo".

BTW. TBI nie expi za ciebie. Jest tylko wspomagaczem ktory ulatwia expienie, trenowanie itd.

@edit
@XIII
To jest generowane losowo. Oni nie maja na to zadnego wplywu. Zdazalo sie to nawet na tibia.com .

Ostatnio edytowany przez Mr.Ofca - 01-12-2006 o 08:49.
Mr.Ofca jest offline   Odpowiedz z Cytatem