Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
on ma 13 lat
|
Amerykę odkryłeś
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szalony Nurkowiec
A co według ciebie nie są one wystarczająco dobre?
|
Owszem
Cytuj:
Zresztą twoje pixel arty wcale nie są jakimiś arcydziełami, jak widzę.
|
Owszem, ale pixelart raczej moją główną dziedziną nie jest bo przez ostatnie pół roku zrobiłem tylko dwa.
Cytuj:
photoshopów
|
po 1 to lol, po drugie program to GIMP
Cytuj:
Sam byś nie narysował takich rysunków,
|
1. Jesteś tego pewien? To, że nikt na tym forum nie widział moich rysunków nie znaczy, żę nie potrafię rysować. Zresztą niedługo coś dam.
2. Już ktoś tu przytoczył przykład o krytyku filmowym i reżyserze, więc posłuchaj.
3. Mówiąc "Zrób lepsze" kilku dobrych grafików pogorszyło sobię opinię. Przynajmniej na jakiś czas
Cytuj:
tylko 17 lat
|
Znam kilka ośób (również z tego forum) które w moim i młodszym wieku rysują dużo lepiej. Z resztą było pare galerii z serii (rymło się

) prace piątoklasisty... i były niezłe
Nie odbieraj tego jako atak. Gdybyś nie był w MTA skomentowałbym to lepiej bo są średnie, ale jak na MTA słabe. A przecież wszyscy chcą aby znowu to była grupa elitarna. Niedawno dostało się kilka osób, którzy są do dupy, i nadają się do pierwszych grafik. Między innymi tacy artyści, co pixelart w JPEG zapisują. Nie wiem co się dzieję z tą grupą. Poziom miał się polepszać a spada. Kilka osób chyba nie rozumie słowa "most", "talented" oraz "artist", a w szczególności pierwszego. Odsyłam do galerii bryndiego. Zobacz sobie czym są dobre prace i co kiedyś prezentowało MTA. Zrób przynajmniej namiastkę tego. Ale w końcu to tylko słowa trzynastolatka.
Sławek