Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2006, 15:57   #17
slawekmag
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: [HACKED]

slawekmag ma numer GG 5665999 Send a message via Skype™ to slawekmag
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- Pokaż post
on ma 13 lat
Amerykę odkryłeś

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szalony Nurkowiec Pokaż post
A co według ciebie nie są one wystarczająco dobre?
Owszem

Cytuj:
Zresztą twoje pixel arty wcale nie są jakimiś arcydziełami, jak widzę.
Owszem, ale pixelart raczej moją główną dziedziną nie jest bo przez ostatnie pół roku zrobiłem tylko dwa.

Cytuj:
photoshopów
po 1 to lol, po drugie program to GIMP

Cytuj:
Sam byś nie narysował takich rysunków,
1. Jesteś tego pewien? To, że nikt na tym forum nie widział moich rysunków nie znaczy, żę nie potrafię rysować. Zresztą niedługo coś dam.
2. Już ktoś tu przytoczył przykład o krytyku filmowym i reżyserze, więc posłuchaj.
3. Mówiąc "Zrób lepsze" kilku dobrych grafików pogorszyło sobię opinię. Przynajmniej na jakiś czas

Cytuj:
tylko 17 lat
Znam kilka ośób (również z tego forum) które w moim i młodszym wieku rysują dużo lepiej. Z resztą było pare galerii z serii (rymło się ) prace piątoklasisty... i były niezłe

Nie odbieraj tego jako atak. Gdybyś nie był w MTA skomentowałbym to lepiej bo są średnie, ale jak na MTA słabe. A przecież wszyscy chcą aby znowu to była grupa elitarna. Niedawno dostało się kilka osób, którzy są do dupy, i nadają się do pierwszych grafik. Między innymi tacy artyści, co pixelart w JPEG zapisują. Nie wiem co się dzieję z tą grupą. Poziom miał się polepszać a spada. Kilka osób chyba nie rozumie słowa "most", "talented" oraz "artist", a w szczególności pierwszego. Odsyłam do galerii bryndiego. Zobacz sobie czym są dobre prace i co kiedyś prezentowało MTA. Zrób przynajmniej namiastkę tego. Ale w końcu to tylko słowa trzynastolatka.

Sławek