Haahaaa Ceny w Tibi ... Chlopie wiekszosc huntów solo Sorcem czy Drutem się zwraca chyba ze masz totalnego pecha lub Bijesz vampiry z sdków ...
Zobacz Sobie na takie 50 Sorce czy Druidy co bija dragi prawie zawsze się zwraca , nie mowiac juz o Wrl Solo ... Kasa leci jak nie wiem , Knightem na warlokach sobie niepoexpisz taka cena ..
Różdżki mi to wogle nieprzeszkadza ze z Tempesta musze walic stojac obok potworka ... Teraz i tak prawie caly czas się expi z vis wiec wczym problem ... Soryy ale mi by sie niechcialo uciekac przed dragiem i bijac z tempesta ...
Wszystkie rzeczy dla pacc ! no i bardzo dobrze ... ale i tak zawsze Facc cos dostaje ...
Kazdy chce potwory do swoich evul 20 palków ludzie ... w ostatnim update doszly zolwie ... Jest to jedno z najlepszych expowisk dla low jak 60lvlii ...
Jest bardzo duzo expowisk dla lvli 40-100lvla ... ale wlasnie do Hlvli prawie nic nie ma no Demony i Warloki ... Jedyne co lepsze od Demonów to jakies Faraony i Bossy wiec ... chyba dobrze ze cos teraz dojdzie ...
Mi osobiscie bardzo sie to podoba ten update jak kazdy inny ...
Jedna rzecz bym jeszcze dodal .. z gry Diablo ... lamanie sie broni

czyli jak bron straci swoja moc nie bedzie juz zadawac bloodhitów wiec trzeba by bylo isc do kowala ... nie bylo by juz cavebotów ...
Pozdro!