Ja to nie wiem Tbi nie używam kiedyś tylko używałem light hacka ,3 lata temu i bardzo tego żałuję bo przyczyniłem się do stworzenia tibi z wbudowanymi botami i to mnie dręczy jest moim koszmarem.Jest to najgorszy wybór Cip softu bo teraz nie ma graczy o umiejętnościach są teraz gracze z lepszą klawiaturą czy myszką ,gracze z dłużej wytrzymującymi komputerami ,ci którym lepiej działa cave bot?
I to ma być gra? Ludzie teraz nazywają grą patrzenie jak rośnie im lvl ? Skille?
I łazi 100 lvl oczywiście nabity na macro i chwali się wszystkim jaki to on świetny
a czego używał ?tibia bot ng?TBA? to niedługo zaczniemy się pytać?Jak ustawiłeś swojego bota by tak szybko expił? A może jak głośno ustawiasz głośniki aby usłyszeć alert że ktoś wszedł do twojej skrytki? TO jest kompletny bezsens...Pamiętam kiedyś się cieszyłem jak grałem w tibię pierwsze kroki ,1 nabity 40 lvl i potem wciąż rosnę w siłę skille ,mlvl poznanie każdej profesji.powoli a teraz po co ci to?przecież możesz nie tracić czasu zrobi wszystko za ciebie bot.
Nie wiem co powiedzieć może Cip soft powinien robić co 6 godzin aktualkę jakoś żeby nawet blackd nie nadanżał ,nie wiem jakąś zmianę portu albo coś?Litości chcemy normalnej gry bez bezsensownych botów...
Cya Matkow21
[01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się?
[01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas
|