1) Atakować mnie będą dwa rodzaje ludzi
a)Używający botów-próbują pokazać że się myle, pokazując że QS nie jest aż tak zły jak boty
b)Udawający świętych- by pokazać jaki jestem "be" że używam qs
2) Jak który taki mądry, z tych co mówią że można wykonać quest samemu w tibii bez żadnych pomocy, niech wyśle mi na pw jak mam DOWIEDZIEĆ SIĘ (nie idąc o miejsca ze skrzynką) o np. orc shaman quest. I byle by to nie było pytanie każdego NPC w odległości 10 00 kratek od questa (ma być pokazane jak np. taki 17lvl ma się dowiedzieć, innymi słowy-pokazane w oczywisty sposób)
3) Taaak...."pomaga nam expić"....Oczywiście, chodzenie po jaskini i atakowanie każdego potwora jakiego widzisz nawet jak nikogo nie ma przy kompie to tylko pomoc...
Bota też musze ustawić...HAHAHAHAHAHAHA...Dobe...Och jakie to straszne, tracisz całe 15 minut które mógłby bot przeznaczyć na expienie a ty na granie w piłke...Straszne...
4) "Przestępstwo pozostaje przestępstwem"
Zgadzam się, przestępstwo to przestępstwo i nic tego nie zmieni, jednak NALEŻY uznawać mniejsze i większe zło. Podam przykład
Morderca zabił z premedytacją człowieka. Zrobił to tylko dla tego, że mu przeszkadzał w interesach. Został skazany na karę śmierci.
Nastolatek ukradł przechodniowi portfel, bo ojciec miał wypadek-jest w szpitalu a matka musi się zajmować małym braciszkiem. Rodzina nie ma pieniędzy (to co dostają starcza ledwo na wyżywienie), i w każdej chwili mogą ich wyrzucić z mieszkania.
Zło o zło, więc teoretycznie albo powinni wypuścić morderce, albo skazać chłopaka na karę śmierci. Czy którykolwiek czyn byłby sprawiedliwy?
5)"Aha, to najlepiej żeby w dp na tabliczce wisiał taki spis questów z opisem jak na tibia.org.pl"
Nie. Ale np. przy postman quest, można by na budynku gdzie się go zaczyna, powiesić kartkę z napisem "Poszukujemy pracowników na stanowisko roznosiciela poczty. Potrzebujemy doświadczonych pracownikw Proszę pytać się o "misję""
Coś jeszcze?
Ostatnio edytowany przez Michoss - 01-12-2006 o 17:32.
|