Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Supavader
nie o to mi chodzilo  bot sie wlaczal normalnie ale po chwili uzywania i Tibia i TBI sie wylaczylo  poprostu wyszlo mi do pulpitu 
|
No to keyloger sie zainstalowal, radze zrobic formata ;//////
Cytuj:
Litości chcemy normalnej gry bez bezsensownych botów...
|
W kazdej grze online sa boty i tego sie nie zlikwiduje nigdy.
Cytuj:
Nie wiem co powiedzieć może Cip soft powinien robić co 6 godzin aktualkę jakoś żeby nawet blackd nie nadanżał ,nie wiem jakąś zmianę portu albo coś?
|
Za duzo roboty.
Cytuj:
Morderca zabił z premedytacją człowieka. Zrobił to tylko dla tego, że mu przeszkadzał w interesach. Został skazany na karę śmierci.
Nastolatek ukradł przechodniowi portfel, bo ojciec miał wypadek-jest w szpitalu a matka mus się zajmować małym dzieckiem. Rodzina nie ma pieniędzy (to co dostają starcza ledwo na wyżywienie), i w każdej chwili mogą ich wyrzucić z mieszkania.
Zło o zło, więc teoretycznie albo powinni wypuścić morderce, albo skazać chłopaka na karę śmierci. Czy którykolwiek czyn byłby sprawiedliwy?
|
Tibii do rl sie nie porownuje.
Cytuj:
Taaak...."pomaga nam expić"....Oczywiście, chodzenie po jaskini i atakowanie każdego potwora jakiego widzisz nawet jak nikogo nie ma przy kompie to tylko pomoc...
|
Wszak nudne jest patrzenie sie w monitor przez x minut, zabijanie tych samych potworkow, zeby w y czasie osiagnac z level.
Expienie manualne to juz przezytek ( juz o tym wspomnialem ).
Cytuj:
2) Jak który taki mądry, z tych co mówią że można wykonać quest samemu w tibii bez żadnych pomocy, niech wyśle mi na pw jak mam DOWIEDZIEĆ SIĘ (nie idąc o miejsca ze skrzynką) o np. orc shaman quest. I byle by to nie było pytanie każdego NPC w odległości 10 00 kratek od questa (ma być pokazane jak np. taki 17lvl ma się dowiedzieć, innymi słowy-pokazane w oczywisty sposób)
|
Istnieja dwa rodzaje questow - I rodzaj: typu ,,idz zabij wszystko co sie rusza i zgarnij nagrode ze skrzynki. II rodzaj: gadaj z NPC, czytaj ksiazki i szukaj po calej mapce, co trzeba robic, a na pewno znajdziesz rozwiazania.