Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2006, 18:36   #322
Brudinho
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 11 2006

Stan: Na Emeryturze
Imię: Brudinho
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 45
Skille: 78/62
Poziom mag.: 16
Brudinho ma numer GG 6680248
Domyślny

Zacytowałem zły kawałek ostatnio

Cytuj:
W jaki sposób Ci przeszkadza to, że ktoś botuje ?
Ha i dochdozimy do sedna sprawy, ty nie widzisz w tym nic złego ale ejdnak jest sporo osób które grają w tą gre BEZ BOTÓW (no popatrz czy to w ogóle możliwe) i *****ca ich strzela że "byle kto" może wbić większy lvl wogóle nie siedząc przy kompie :> A na domiar złego w gzre nazwać cię noobem :> Wiesz jaka jest idea gry ? żeby być najlepszym więc po chuj piszesz

"Czyżby chodziło o to, że będzie lepszy od Ciebie?
Czyżbyś zazdrościł ? Przecież grasz w tibie bo sprawia Ci przyjemność, nie uczestniczysz w wyścigu szczurów, prawda?"

Czy to nie jest pokaz że jesteś człowiekiem bez honoru i bez jakiejkolwiek godności. W ogóle gra w tibie sprawia przyjemność dopóki nie pojawi sie na horyzoncie nadąsany bociarz.

Cytuj:
No wlasnie! Dla mnie przyjemnoscia byle expieni z botem, twozenie run kiedy bylem u kolegi, i karmienie postaci rybami zlowionymi przez bota. Skoro sprawia mi to radosc to gdzie problem?
Hmm troche zakrzywione te wasze "przyjemności", "radości" zaczyna się od gry skoro tak prosta Tibia po jakimś czasie zaczyna was nudzić :> A co będzie z seksem ? To w końcu to samo :> All time tylko kobiety w końcu ci się znudzi :> ? Zaczniesz wysyłać boty (wibratory) next poziom to już takie nieprzyjemne sprawy bo przecież kotki, pieski i inne zwierzątka też mają dziurki :>

Ktoś napisał że Tibia to nie rl :> Ale chyba za coś tego bota kupiłeś co :> za rl kase :> Pacca też kupiłeś za rl kase :> Mało tego na allegro sprzedajesz itemsy, gp to nie jest już powiązanie z rl :>
Brudinho jest offline   Odpowiedz z Cytatem