Zacytowałem zły kawałek ostatnio
Cytuj:
W jaki sposób Ci przeszkadza to, że ktoś botuje ?
|
Ha i dochdozimy do sedna sprawy, ty nie widzisz w tym nic złego ale ejdnak jest sporo osób które grają w tą gre BEZ BOTÓW (no popatrz czy to w ogóle możliwe) i *****ca ich strzela że "byle kto" może wbić większy lvl wogóle nie siedząc przy kompie :> A na domiar złego w gzre nazwać cię noobem :> Wiesz jaka jest idea gry ? żeby być najlepszym więc po chuj piszesz
"Czyżby chodziło o to, że będzie lepszy od Ciebie?
Czyżbyś zazdrościł ? Przecież grasz w tibie bo sprawia Ci przyjemność, nie uczestniczysz w wyścigu szczurów, prawda?"
Czy to nie jest pokaz że jesteś człowiekiem bez honoru i bez jakiejkolwiek godności. W ogóle gra w tibie sprawia przyjemność dopóki nie pojawi sie na horyzoncie nadąsany bociarz.
Cytuj:
No wlasnie! Dla mnie przyjemnoscia byle expieni z botem, twozenie run kiedy bylem u kolegi, i karmienie postaci rybami zlowionymi przez bota. Skoro sprawia mi to radosc to gdzie problem?
|
Hmm troche zakrzywione te wasze "przyjemności", "radości" zaczyna się od gry skoro tak prosta Tibia po jakimś czasie zaczyna was nudzić :> A co będzie z seksem ? To w końcu to samo :> All time tylko kobiety w końcu ci się znudzi :> ? Zaczniesz wysyłać boty (wibratory) next poziom to już takie nieprzyjemne sprawy bo przecież kotki, pieski i inne zwierzątka też mają dziurki :>
Ktoś napisał że Tibia to nie rl :> Ale chyba za coś tego bota kupiłeś co :> za rl kase :> Pacca też kupiłeś za rl kase :> Mało tego na allegro sprzedajesz itemsy, gp to nie jest już powiązanie z rl :>