Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2006, 18:52   #328
Mr.Ofca
Użytkownik Forum

Mr.Ofca's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Brudinho Pokaż post
A na domiar złego w gzre nazwać cię noobem :> Wiesz jaka jest idea gry ? żeby być najlepszym więc po chuj piszesz (...)
A kto tak powiedzial? Ja nie staram sie byc najlepszym. Ba, powiem nawet ze jest to moja najwieksza zaleta. A co do nazywania Noobem, mylisz postacie. Dla mnie dobry 15lvl jest lepszy od 150 zlego. I zlo/dobro nie jest tu uzywaniem bota, ale jakimi zasadami kieruje sie w zyciu. Cenie ludzi ktorzy uwazaja sie za rownych innym i z takimi zawieram znajomosci. A 100lvl ktory mysli ze jest lepszy bo siedzial przy kompie xxx czasu jest raczej dla mnie smieciem, poniewaz uwaza sie za lepszego.

Cytuj:
Hmm troche zakrzywione te wasze "przyjemności", "radości" zaczyna się od gry skoro tak prosta Tibia po jakimś czasie zaczyna was nudzić :> A co będzie z seksem ? To w końcu to samo :> All time tylko kobiety w końcu ci się znudzi :> ? Zaczniesz wysyłać boty (wibratory) next poziom to już takie nieprzyjemne sprawy bo przecież kotki, pieski i inne zwierzątka też mają dziurki :>
WHAT!?!?!? Sex do tibi porownujesz?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss Pokaż post
Do mnie to nawet botter może się porównywać
Boli mnie że taki 50 lvlowiec co nie używa botów męczy się 10 godzin dziennie bo jest takim frajerem że myśli że grając uczciwie dogonią bottera.
A noobem cieciem etc. Cie nie nazwę, bo nie uważam Cie na nooba ciecia etc. tylko za kogoś kto gra nieuczciwie.
No wlasnie. Meczy. A czy tibia nie powinna byc przedmiotem relaxu? Skoro ktos sie meczy grajac w tibie to przeciez nie zmuszam. I masz racje uwazajac mnie za osobe grajac nieuczciwie, ale przeciez sie do tego przyznalem.
Cytuj:
Edit:
Brd.
To po czyjej ty w końcu jesteś stronie, bo się pogubiłem xDD
Dobre pytanie