Cytuj:
Pierdolisz. Tibia to gra MMORPG. W MMORPG chodzi o, kurwa, zabawę w grupie i to jest główna idea tychże gier.
Bycie najlepszym? Pff, wyjdź.
|
I właśnie na tej podstawie stwierdzam że jesteś tym kim jesteś :> Nawet MMORPG potrafisz przekręcić na swój własny sposób myślenia
Cytuj:
WHAT!?!?!? Sex do tibi porownujesz?
|
To i to wciąga ? To i to robisz :>
Cytuj:
Dla mnie dobry 15lvl jest lepszy od 150 zlego
|
Szkoda że taki niski nie botter zawsze dostanie wpierdol od wyższego bottera :>
Cytuj:
Edit:
Brd.
To po czyjej ty w końcu jesteś stronie, bo się pogubiłem xDD
|
Wiesz używam bota do podnoszenia spirów bądz do trenienia mlvla nie uznaje natomiast tego że ktoś sobie expi za pomocą cavebota bo to już kurwa herezja :>
Cytuj:
Pisalem juz x takich postow, ale do niektorych to nie dotrze nigdy.
Ciezko zrozumiec.
Sporo osob uwaza, ze jezeli na Tibii pekuje, to w rl morduje, a jezeli w Tibii kradne lootbagi (czesciej uzywane):
|
Hmm ja to rozumiem nie nazwałem też nikogo mordercą czy złodziejem, jednak to jak się zachowujesz w grze ma też swoje odzwierciedlenie jak zachowujesz sie w rl prawda i na odwrót i chodzi mi tu o cechy charakteru np: jestem chamski w rl to nagle nie stane się miły dla każdego w grze :>
Cytuj:
No wlasnie. Meczy. A czy tibia nie powinna byc przedmiotem relaxu? Skoro ktos sie meczy grajac w tibie to przeciez nie zmuszam. I masz racje uwazajac mnie za osobe grajac nieuczciwie, ale przeciez sie do tego przyznalem.
|
Była dla mnie męczarnią gdy byle śmierdziel z Aim botem (nie tym tibianym) mógł zostać best PK dlatego przeszedłem na non-pvp i przyjemność wróciła

Niestety takim botterom nagle się nudzi gra więc wpadają na genialny pomysł "o mam wysoki lvl to sobie popekuje" i wtedy trafia na takiego który cały dzień skillował do swoich wymarzonych 80/80 i tym samym kończy się przygoda z Tibią dla uczciwego :>