Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2006, 19:15   #331
Brudinho
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 11 2006

Stan: Na Emeryturze
Imię: Brudinho
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 45
Skille: 78/62
Poziom mag.: 16
Brudinho ma numer GG 6680248
Domyślny

Cytuj:
Pierdolisz. Tibia to gra MMORPG. W MMORPG chodzi o, kurwa, zabawę w grupie i to jest główna idea tychże gier.
Bycie najlepszym? Pff, wyjdź.
I właśnie na tej podstawie stwierdzam że jesteś tym kim jesteś :> Nawet MMORPG potrafisz przekręcić na swój własny sposób myślenia

Cytuj:
WHAT!?!?!? Sex do tibi porownujesz?
To i to wciąga ? To i to robisz :>

Cytuj:
Dla mnie dobry 15lvl jest lepszy od 150 zlego
Szkoda że taki niski nie botter zawsze dostanie wpierdol od wyższego bottera :>

Cytuj:
Edit:
Brd.
To po czyjej ty w końcu jesteś stronie, bo się pogubiłem xDD
Wiesz używam bota do podnoszenia spirów bądz do trenienia mlvla nie uznaje natomiast tego że ktoś sobie expi za pomocą cavebota bo to już kurwa herezja :>

Cytuj:
Pisalem juz x takich postow, ale do niektorych to nie dotrze nigdy.
Ciezko zrozumiec.
Sporo osob uwaza, ze jezeli na Tibii pekuje, to w rl morduje, a jezeli w Tibii kradne lootbagi (czesciej uzywane):
Hmm ja to rozumiem nie nazwałem też nikogo mordercą czy złodziejem, jednak to jak się zachowujesz w grze ma też swoje odzwierciedlenie jak zachowujesz sie w rl prawda i na odwrót i chodzi mi tu o cechy charakteru np: jestem chamski w rl to nagle nie stane się miły dla każdego w grze :>

Cytuj:
No wlasnie. Meczy. A czy tibia nie powinna byc przedmiotem relaxu? Skoro ktos sie meczy grajac w tibie to przeciez nie zmuszam. I masz racje uwazajac mnie za osobe grajac nieuczciwie, ale przeciez sie do tego przyznalem.
Była dla mnie męczarnią gdy byle śmierdziel z Aim botem (nie tym tibianym) mógł zostać best PK dlatego przeszedłem na non-pvp i przyjemność wróciła Niestety takim botterom nagle się nudzi gra więc wpadają na genialny pomysł "o mam wysoki lvl to sobie popekuje" i wtedy trafia na takiego który cały dzień skillował do swoich wymarzonych 80/80 i tym samym kończy się przygoda z Tibią dla uczciwego :>
Brudinho jest offline   Odpowiedz z Cytatem