Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nervus
Witam
Dotychczas tylko czytałem i obserwowałem, ale kiedy czytam posty typu Piraci się bali, dobierali memberów itp. itd. to mnie ch.. strzela. Spójrz na Februarius ilu oni dobrali sobie ludzi... A my? Doszli do nas Ci, którzy mieli dojść już dawno np. Mage Jon który jest rl ziomkiem reszty składu. Spójrz ja to widze tak... Składy się w miare "wyrównały" (nie chodzi o liczbe membersów) to Februarius odrazu pisze Piraty złel!!1+11! Kiedy wydawało się wam po 1 battle że jesteście super i macie "szanse"(choć i tak nie mieliście) rozbić nas to było dobrze, tak? Jesli siły są w miare wyrównane to źle, aight? A zresztą to i tak już mało ważne... Take care...
//Nervy
|
To czemu jak miało dojść do open to pisaliście "Tylko 15 vs 15 Nie więcej" a przecież to gildia vs gildia się bije -.- i nie wychodziliście nigdy. A jak my mieliśmy mniej osób i ubiliście 1 z nas to wyszliśmy, podjeliśmy walkę jednak się nie udało a nie jak wy uciekacie do pz i Deltariusa samego zostawiacie ....
Co do dobierania ludzi ja doszedłem w czasie wojny jakoś się tak stało bo miałem dojść odrazu jak powstała gildia ale nie chciałem ponieważ nie miałem pacc'a jak dostałem to odrazu dołączyłem
Dobra już możemy zakończyć temat związany z wojną. Jest peace i koniec