Odp.
Jak wiadomo każdy ma swoje zdanie na ten temat. Moje zdanie jest takie:
PVP:
1. Sorcerer - Wiadomo, posiada najsilniejszy czar z całej gry czyli UE, co mu daje przewagę w PVP, jeśli nie ma 60 lvla żeby ten czar rzucić albo nie posiada PACCa to mu wielkich problemów nie stawrza, ponieważ ma także dużo innych czarów ofensywnych jak i bardzo silne ataki z SD.
2. Paladyn - Jest to postać która może zadawać silne obrażenia, ponieważ może urzywać runki SD jak i ataków z Broni Dystansowej. Jest ona według mnie lepszą profesją od Druida, ponieważ może i ma słabsze ataki z SD ale gdy obydwie klasy by nie posiadały run SD to Paladyn ma tą przewagę, że miał by także dosyć silne Hity w takiego Druid z Broni Dystansowej.
3. Druid - Posiada także silne ataki z SD, jak i Sorcerer. Ma on mało czarów ofensywnych ale posiada bardzo przydatne czary do Huntów, no ale rozmawiamy o PVP a nie o Huntach. A więdz bez SD nie zadaje dużych obrażeń.
4. Knight - Według mnie Knight jest najgorszą profesją do PVP. Z takim Druidem lub Sorcererem to raczej by walczył tylko na odległość z runy Explosion, ponieważ Sorcerer i Druid mogą urzywać czaru Utani Gran Hur. A więdz nie ma co porównywać siłę Explosion Knight z SD Druid czy Sorcerera. Co do Paladyna to jeśli Knight potrafi zadać Kombo między innymi: Ice Rapier + Explosion + Exori to Paladyna to bardzo mocno osłabi. Jeśli Knight jednak nie potrafi dogonić Paladyna to tak samo jak u Druid czy Sorcerera, nie ma co porównywać Explosion Knighta z SD Paladyna.
P.S: To jest oczywiście moje zdanie, więdz proszę nie pisać komentarzy typu: "Ty nie masz racji", ponieważ jest to moja opinia o PVP różnych profesji.
|