Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2006, 22:14   #465
Milan ognia
Użytkownik Forum

Milan ognia's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
Poziom: 43
Milan ognia ma numer GG Dam na Pw... może.
Domyślny

Erm... czy nie wydaje się wam, że to nie ma sensu? Nie, nie oskarżam kuby o fotomontaż.
*Czy gdybyście mieli aspiracje na najlepszego rybaka, powiedzielibyście pierwszemu lepszemu newbowi z prawa (lub lewa albo centrum ), że używacie bota? Raczej nie.
Cytuj:
24 listopada(piątek) odwiedziłem cię noob charem, w celu sprawdzenia czy przypadkiem nie używasz botów(już wcześniej miałem podejrzenia). Nie ujawniłem ci swojej tożsamości, tylko celowo udawałem normalnego gracza(noobka/newbie, który niewiele wie na temat tibii).
Raczej było to na odczepnego. Sam kiedyś odpisałem, że jestem boterem, cheaterem, sharerem gostkowi, który mi nie dawał spokoju. W ten sposób dałem mu do zrozumienia, że przegina. On zrozumiał i poszedł.
*To, że pisał i łowił jest możliwe.Mógł:
a)mieć frajera który wciskał hotkey
b)samemu wciskać hotkey a ktoś inny pisał (np. brat). Nie nazwałbym tego sharowaniem. Może brat chciał pogadać a Yall łowić? Się zgrali i już.
c)nie ma c.
Jeżeli kogoś oskarża się o takie rzeczy, powinno się mieć argumenty, których nie da się uniewarygodnić. Ty narazie takich nie przedstawiłeś.
ROTFL, Twoje posty są głupsze niż ustawa przewiduje, gratulacje.
Ogólnie to spadaj, nikt nie wierzy w te spedalone bajki, poza tym, jak takiś eko, to wyłącz komputer, bo energia elektryczna u nas pochodzi w większości z węgla .

Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 01-12-2006 o 22:19.
Milan ognia jest offline   Odpowiedz z Cytatem