Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2006, 00:36   #138
Sarf
Użytkownik Forum

Sarf's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Knurów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sarf
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 22
Poziom mag.: 24
Sarf ma numer GG 4549604
Domyślny

@
Ehhh... Ludzie nie załamujcie się. Tak jak przedstawione informacje o Ab'Dendriel pokazana była tylko część klimatu... Więcej się dowiemy po update. I nie mówcie, że PACC tylko dostaje... Niemam pacca i jest ok. Facc jak w każdym update dostaje także nowości. Zauważcie, sporo osób, które regularnie kupowały pacca przestają grać... Czemu CipSoft nie upada? Bo kolejne Facc wbijają lvl'e i zaczynają grać monotonnie (łańcuch)... Przykładem jest miasto elfów (dla Facc), jak już ktoś wcześniej wspomniał, Pit of Infero...

@Topic (edit)
Grafiki nie są złe, nie narzekajcie. Ja rozumiem, że oni nad tym długo pracują i mają tamte ich metody (?) i robią to ładne... Ale powiedzcie jak przenieść obraz z *artworka na pixele? Nie wymagajcie tak dużo...
@
Mam pytanie... Oczywiście pare osób mnie uprzedziło, ale nikt nie pozostawił odpowiedzi... Wie ktoś już coś na temat terminu tego update?
Wg. mnie jest spora szansa, że będzie 17 stycznia 2007, ponieważ jak wyczytałem w artykule, Tibia obchodzi 10 urodziny i mają zamiar także zmienić stronę na tą impreze. Ciekawe czy ktoś je będzie obchodził w świecie wirtualnym?

Pozdrawiam...

Your, Sarf

Ostatnio edytowany przez Sarf - 02-12-2006 o 00:43.
Sarf jest offline