Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Nie, właśnie, że normalny człowiek nie ma w dupie twgo, że 13'stki latają jak ku!@# poubierane... ok, to świadczy o nich, ale i o nas, jako o całym narodzie!...
A co do "tropu myślenia"... yeap, genialna odzywka, hardkorowa ilustracja, żebyś zakapował: gej i hetero, rozmowa:
Hetero: A ty co takiego widzisz podniecającego w chłopakach, że na nich lecisz...
Gej: A ty co takiego widzisz podniecającego w dziewczynach?...
zakapowałeś? nie wasz mi się napisać "nie", bo zwątpię w inteligencję młodzieży....
Niech każdy się ubiera jak chce ale...? Ke? Niby taki free a tu "ale"?!... czyli jak, w samych stringach - źle, w garniaku, spodenki na kant, krawacik, biała koszula, aktówka zamiast plecaka - też źle... no więc? Dobrze będzie "po twojemu"?... -.-'' I trzeba obalić tezę Kopernika... jednak świat się kręci w okół PiXika...
|
ad1.o o Polsce inne narody mają raczej średnio dobre zdanie,niektóre złe,ale ich bardziej interesuje to kto rządzi,czy nawet jakiej jakości mamy mięso niż to jak ubierają się Polscy uczniowie,przez lata nikomu to nie przeszkadzało i niech tak zostanie.Natomiast opinia polaków o swoim ojczystym narodzie?często niepochlebna jak widzi się w wiadomościach czy w tv,jak np. we Włoskie obozy pracy Polacy wrabiali Polaków,takich przykładów jest mnóstwo.
ad2.
Wg mojej opinii każdy może chodzić ubrany jak chce...nie interesuje mnie to
ale,żeby nie było zgorszenia społecznego jak dziś czasem jest,możnaby wprowadzić normalne zasady,niekonieczne mundurki
ktoś pisał o przebieralni jeśli ktoś po lekcjach chciałby gdzieś iść
pomarz o takim czymś w wielu szkołach,dodatkowe utrudnienie