Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2006, 13:22   #32
Szalony Nurkowiec
Użytkownik Forum

Szalony Nurkowiec's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Chodnik pod Luxem

Domyślny

Hmm, no spróbuję, ale nie prędko go zacznę rysować, bo pierwszy raz będę rysował konia. Muszę oblookać dokładnie jak on wygląda. Gdzie jakie mięśnie, jak długa szyja, itp. W zasadzie nie przyjmuję zleceń, bo rysuję to co mi wpadnie do głowy, nie lubię rysować niczego "normalnego" jak najzwyklejszy człowiek czy jakiś zwierzak. Ale kiedyś coś nabazgrę.

@down

Dzięki za komentarz i wskazówki. Sam zauważyłem, że rysunki z czystych kartek lepiej się skanują, są jaśniejsze. Dlatego też skombinuję kilka kartek. Aha, chodziło ci o lewą rękę z jego perspektywy. To nie jest wudłużona ręka, to ten jego, hmmm, rękaw tak się za nim wije. Krótko mówiąc ma za długi rękaw, o ile można to nazwać rękawem. Zresztą widać, że jego ubranie to jakaś wielka szmata. A Fallen Angel mi się osobiście bardzo nie podoba (była to moja pierwsza poważniejsza praca). A jeśli chodzi o rysowanie normalnych rzeczy: NIGDY (poza wyjątkami, jak te zlecenie z koniem) nie ujrzysz u mnie czegoś normalnego . Po prostu chcę wykorzystać wyobraźnię, narysować coś fajnego, na swój sposób oryginalnego.

Ostatnio edytowany przez Szalony Nurkowiec - 02-12-2006 o 13:58.
Szalony Nurkowiec jest offline   Odpowiedz z Cytatem