Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morgaroth
Coś mi mówi że będą musieli zmienić wygląd Smoków. Porównajcie sobie Undead Dragona ze zwykłym. Coś jest nie tak. Mianowicie , Undead Dragony mają mniej masywny tułów i długą szyję ,wyglądają bardziej jak nieumarłe jednogłowe hydry.
|
Bo już nie mają mięsa? Tylko mają kości? A jak myślisz, czemu z Dragów wypada tyle d-hamów?

Bo są tłuste i najedzone skuczybyki! Czego nie można powiedzieć o Dragach będących kupą kości...
Topic@
Naprawdę fajne to jest, Undead Dragon jest super, strach na wróble... heh... nc.
do wszystkich co mówią "czemu nie ma nic dla facuw, tylko dla pacuw?"@
Płacisz - masz, proste.
do wszystkich co mówią "kup paca"@
Nie wszyscy mają extra kasę, i nie wszyscy mają ochotę wydawać ją na taką grę... zwłaszcza że pacc trwa tylko 3 miechy/6 miehców/1 rok
PS:Ja nie mam, nie miałem, i raczej nie będę miał pacca
PS2: Mam nadzieję na małą zmianę w systemie śmierci... Straty (10%) jakie są kiedy się ginie, są chyba najwyższe wśród wszystkich MMORPG (noo, z wyjątkiem takiej fajnej gry, w której traci się wszystko) Powinni to zmniejszyć. Nie mówię tylko o expie, exp expem, ale mlvl...
W obecnej chwili, jak padnę, stracę 200k many. Żeby odzyskać, musiałbym wypić manasy za 20k, albo być łącznie 4 dni on-line. (i spalać manę non-stop). Na blessy mnie nie stać za bardzo...