huhu... Widze,że ktoś odświeżył temat, nie gram już w GoonZu od paru dobrych tygodni(z braku czasu) hmm... ale gdyby doszło paru Polaków, to kto wie, może bym nawet i wrócil
A od siebie dodam,że w grze dodano bardzo wiele rzeczy np.
-TvT town vs town, wali miasta, miasta wypowiadają sobie nawzajem wojny, w wojnie biorą udzial tylko członkowie miast walczących, wygrane miasto zabiera capitał miasta przegranego...
-od 2 dni ?? GvG guild vs guild, wprowadzono możliwośc tworzenia guild i wypowiadania wojen innym gildią, jednak przy tworzeniu Gildi występuje błąd(bug) który jest już naprawiany
-wprowadzono itemm mall, rózne ciekawe itemy za real pieniądze
-zmianą uległa w niewielkim stopniu grafika, jak również sam system gry
-w grze jest juz 9-10 w pełni aktywnych miast, co daje nam szeroki wybór
- aaa.. i Game Master wspominał również o PvP w najbliższym czasie(trzymam go za słowo) oraz mówil o systemie w którym będzie można brać śluby

)
P.S W grze jest już 5-7 graczy z Polski na 70 lvl +, co daje możliwość stworzenia przyzwoitej polskiej Gildi. Jednak nadal w grze nie ma zbyt wielu Polaków.Jeśli zobacze duży przypływ graczy, być może wróce do gry.
I jeśli ktoś chce,może w dalszym ciągu dodać mnie na sponsora a pózniej na mentora(jak to zrobić, przeczytasz na 1 stronie), na 20 lvl + obiecuje dużą wypłate w granicy 150-200k (jeśli dodasz mnie również na mentora)
To tyle z mojej strony

Zobaczymy jak sprawa Polaków w grze się rozwinie...
goonzu.fora.pl > niedługo update forum, o jakim wspomniał nowy admin forum oraz planowany spis aktywnych graczy