Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2006, 19:47   #3040
Skym4N
Użytkownik Forum

Skym4N's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
Domyślny

Warlock się szybko przerzuca, możliwe, że ktoś mu pomógł blokać.
Co do lagów to nie tylko Neo po ss je miało... żal po prostu. Poza tym Foster zamiast wytłumaczyć to rzucał ludźmi

Co do banshee qest ; pare ss i komentarzy:

1. Ble ble ble... ss po wskoczeniu w tp w sali z perłami. Trochę DS'ów tam było...

2. Potem chodziliśmy i zwiedzaliśmy... 40min przed ss stwierdziliśmy, że zrobimy przerwę, a potem wrl, banshee queen i final room. Po ss 50min stania i czekania na Drina

3. Kilka chwil po tym jak wlazłem w kratkę (nieświadomy, bo i po co tłumaczyć) i latałem wokół skały z 50-100hp uciekając przed wrl... <3 freez...

4. 'Prawie' jak dead. Tu właśnie Patrol~ miał tego super freeza i kicka. Już myślałem, że ten screen będzie miał tytuł 'pierwsza ofiara'...

5. 'Olałem' zamieszanie i poszedłem piętro wyżej. Posłuchałem muzyczki, wyzwisk związanych z zamieszaniem, kilka tłumaczeń (które i tak nie mówiły prawdy co i jak), aż... pierwsze deady, jeden po drugim dosłownie... Karo i Foster (ss po panice i ucieczce up ludzi)

Ogólnie waste, potem miałem kłopot z wydostaniem się z King Island, ale sobie poradziłem. Teraz dołączę do ekipy, dokończę wrl (tp) i czekam na final room ekipe..
Gz (btw) dla Salatara~ za dokończenie outfitu z czachą

Pozdo!
Bolt~