Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2006, 19:37   #32
Einstein15
Użytkownik Forum

Einstein15's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny Oj Vil

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
Jesli komus przyjemnosc sprawia celowe bicie expa o 50% wolniej od kolegow przy 15x dluzszym treningu to proponuje mu wybrac sie 'dla przyjemnosci' na dsy w ghostlandzie.Zawsze to jakas odmiana.

W Tibii exp jest celem samym w sobie, skoro juz decydujemy sie na gre i strate 1xxx godzin to imho powinnismy to co robimy robic optymalnie a nie na sile pchac sie do kopalnii.
A czemu ty uwazasz ze bicie knightem guardow to spowolnienie czasu.I widac ze znow tak jak w innych postach dajesz mi na mysl ze ty na np. soldach wbijesz wiecej k expa i masz z tego satysfakcje.Z twoich postow wynika ze ty masz jakis uraz do guardow.Jezeli wedlug ciebie siedzenie na minosach czy soldach to satysfakcja to ja dziekuje.Jezeli chodzi o trening to ja tu nie wymuszam na ludziach zeby oni bili 80/80+ na 20 lvl by zasuwac na guardy tylko mowie tu o knightach z poziomami 50+ i skillami 80/80+ i jakims porzadnym eq.Ja nie wierze zebys ty przez 2 tyg siedzial ciagle np na soldkach.Guardy uwazam tu za alternatywe dla wyzszych lvli ktorym znudzilo sie juz ciagle siedzenie w tombach lub na scarabach i innych expowiskach.Wiesz ja nie stoje jak jakis wariat z zegarkiem i kalkulatorem i licze ile k expa wbilem w godzine. -.-.W tamtym poscie chcialem tylko udowodnic ze knightem jednak DA SIE EXPIC NA GUARDACH i nic wiecej.A szanowny pan mi tu o dsach gada i tylko powoduje niepotrzebne klotnie ;/

Ostatnio edytowany przez Einstein15 - 02-12-2006 o 19:44.
Einstein15 jest offline