Hard Core
1.Hmm ostatnio z qmplami bylem na dragach oni sie dygali wiec ja musialem wyciagac :/ jestem sorciem 20 lv wyciagam draga i luruje lejemy go ladnie jest i nagle patrze jest drugi drag:/. Jakis palant zlurowal draga z kanionu a potem mnie dwa jechaly zabili dwuch qmpli( tak przynajmniej myslalem okazalo sie że gdy qmpel mial red hp dostal kicka ja myslalem że go zabili:/drugi niesety padl). Teraz bede zawsze sprawdzal czy nikt żadnego draga niezlurwal bo niechcialbym miec darmowej wycieczki do swiatyni
2. Poszlem se z qmplem na cyce on najt jakis tam lv jakies tam skille. Dobra idziemy na ten resp 5 on shcodzi pierwszy i muwi jeden cyc no to ja zchodze on muwi solo i leje cyca ja z ciekawosci poszlem dalej a tam trzy czy cztery cyce ida uciekam wale z gfb uham sie a qmpel mi niechcacy schody zablokowal wiec uciekam w drugom strone i cyce mnie dopadly lejom ja je z gfb i qwa zabily mnie jak mialy CZARNe hp :/ ostatni strzal z gfb i by padly :/ tak to jest hamsko a posmierci wypad mi warrior helmet a muj qmpel bal sie cycuw i jakis pieciu gosci zgarnelo caly bp:/
|