@Izull
Ja i tak już tu nie gram, wieć mi to wisi. Ale wątpie, żeby mewtu stojąc pod dp cały czas miał na sobie ssa, albo chociażby mana shielda
@Izull
eeee a ja juz nie bede stal pod piramida na zadupiu bez ssa (bym nie padl gdybym mial zalozonego ).....a co do mana shielda to gralem dlugo tez na infernie ,gdzie smierc czycha na kazdym kroku ( exp.za PK) i tam sorc/drut prawie kazdy lata caly czas na"utamce" zeby jakos tam wyzyc....
Dlatego mysle ze Mewtu jest zabezpieczony tym bardziej ze lvl swiadczy na jego korzysc jezeli chodzi o umiejetnosc grania...........a zeby go zabic trzeba by go trafic afk chyba i to bez mana shielda bo czym zbic 705 życia, 3155 many jakie posiada ? chyba nie hitami po 200 hp ?........
~~Keine chance~~ chyba tak by sie odniosl do tego Mewtu

Najbardziej w calej moje histori oburza mnie fakt ze nie przyzna sie do random PK ,tylko zniza sie do poziomu wymyslania afer ze niby macro itd. i ze cena za to w Arc~ to 15 k i bez zadnych dyskusji co do zasadnosci zarzutow......
Po doswiadczeniach na Infernie jestem w stanie zrozumiec kazdego deda,a to co to ma byc ?
...eeee rozgadalem sie .....a trzeba lvl odrabiac ......i nie rozmyslac o glupotach......