@UP
Hahaha czlowieku ty dopiero pokazales ze gowno wiesz

zacznijmy od poczatku

Taifun hunci Yamahahe za to ze podobno gra nim inny owner ale jezeli tak jest
UDOWODNIJ mi to tutaj

No wlasnie... a nawet jesli tak jest to kazdy wie ze Taifun sharuje wiec nie wiem po co cala ta afera ^.- Dalej hunci Al Inferno i tez nikt nie wie za co (nawet sam zainteresowany), potem jest hmmm Anaboll ? To juz wogole smieszne bo przeciez sie wyplacil

Dodajmy do tego ze Fenix i spolka hunca Tarrina za to ze Fenix go nienawidzi (taki jest oficjalny powod...) To po prostu jest smieszne ze mimo wszystko ludzie z Aberratio padaja
@Open Battle
Vision nie wychodzi na open bo smiem twierdzic ze wiecej by ich padlo od Taifuna niz od was pvp mastashe

smiejesz sie cieciu ze sie boja ? Zobaczymy co powiesz po pierwszym dedzie, juz Ci to napisalem na tibii.com ale mi nie odpisales bo pewnie nie wiedziales co napisac
@War
Oczywiscie ze Taifun robi wszystko pod Aberratio ale nikt na to nic nie poradzi, to jest furora. Jedynie Taifun pozniej dziwi sie ze go nikt nie lubi

Imargam jest od Katrili z rl i jakos nie biega po open battlach i nie bije ludzi z aberratio...
@Aberratio
Jeden wielki zal. Wy wogole uzywacie ts? Idzcie poexpic...
A Ty fallathanu powiedz mi kozaku co wam sie udalo zrobic od stanu 20:7 ? zabic 5 osob z Vision

gz...