@Rodri
na [CHAR]Yamahaha[/CHAR] gra nasz szanowny Pan [CHAR]Moothonost[/CHAR], na jednym open battle widać jak Taifun do niego pisze i widać wtedy reakcje Yama~.
Co do Al Inferno to pierwsze słysze, Tarrina też.
A co do tego, że Imargam nie biega po open battle, to chyba sam nie wiesz o mówisz haha. Prawdopodobnie pierwsza walka była na pustyni i tam Imargam bił Bafee i groził innym. Potem pod AB, jak Katrila była w trapie to ją uhał, a jak mówisz, że nie biega to przejdź sie do okulisty, bo widze, że jesteś przytłoczony tym całym zajściem.
@alahakbar
Jak myślisz, że ja jestem Asslickerem to sie grubo mylisz, bo ja nie musze lizać pupci 100lvl+, żeby mi odpisali, że nie maja dla mnie czasu. A co do tego, że Magrami jest kupiony, to kiedyś widziałem ten temat na tibia.pl, że ktoś niby twierdzi, że noob char Taifuna płaci za passy do Magramiego, ale to równie dobrze mógłbyć fake. I jeszcze pozostała sprawa tego bicia, ale to już wyjaśniłem i powiem do tego jeszcze coś. Ani ja, ani ktoś inny nie musi ci tłumaczyć co i dlaczego robi, bo Tibia to nie jest PRAWDZIWE ŻYCIE i tam ludzie mogą robić co CHCĄ.
@down
Chyba nie przeczytałeś dwóch ostatnich linijek :/. A jeśli jesteś na tyle dziecinny, że nadal bedziesz na mnie wjedżać to poprostu zaczne cie ignorować. Co do TS'a to są to informacje dość poufne i chyba nie myślisz, że ktokolwiek ci udostępni takie informacje. I jeszcze jedno jak chcesz mieć pewność to poprostu pojedź do Bielsko Białej, chyba to nie takie trudne, czy jesteś na to za młody?
A Taifun nie brał "czynnego" udziału w wojnie, puścił pare SD na ostrzeżenie i przypomnienie zawartej między nimi umowy i tyle. Nikogo nie zabił, ani nie obraził. Acha i obraziłeś mnie w poprzednim poście, więc nie prowokuj mnie do tego, bym sie zniżał do twojego poziomu.
...A z resztą nie, będe sie z tobą kłócił o na dodatek nie swoją sprawe niech oni sami sie wypowiadają, jeśli maja na to ochote i tyle. Ja tylko poruszam wątki, które wy obmawiacie i wmawiacie, że tak jest, ja to tylko sprostowałem. Chyba sie ze mną zgodzisz ?
Ostatnio edytowany przez Hellsir - 03-12-2006 o 01:16.
|