Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2006, 03:13   #21
PanKracy
Użytkownik Forum

PanKracy's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Casen Pokaż post
@piotree
Omg, czlowieku jestes chory na mozg? Czy po prostu glupi ? : ) W tej grze, nie liczy sie jak, tu liczy sie wynik.. Np. z kumplami zabijamy 100 ms, majac 13 lev przy pomocy comba i co jestesmy lamerami, ktorzy maja 20 levele i nie potrafia grac w otwartej bitwie ? Zrobilismy to, bo potrafimy myslec.. MMKP (Myslenie Ma Kolosalna Przyszlosc) Poza tym, znasz go z rl, ze osadzasz go ? Ze dziala jak sadysta? Haha, jestes smieszny, ty za to pewnie traktujesz gre PONAD zycie.. Jestes bardzo honorowym graczem na servie non-pvp, nie kradniesz, nie wyzywasz, nie bijesz starej krzeslem. To co, dzis se pk'owalem z kumplem, bylo 2 na 1 i jestesmy lamusami, bo zabilismy sorca na 40 lev, majac 22 i 13 ? No fakt, mielismy przewage nas bylo dwoch! Wiesz jak ja sie teraz czuje, jego dead mi sie sni po nocach, budze sie z krzykiem... Bo jestem lamusem : x nie mam przyjaciol, ale mam kolegow ktorym daje dupy, zeby mnie nie bili. A to wszystko przez to, ze zabilem pare osob w tibi ; X . W skrocie - wyjdz > pocwicz > pomysl > zrob odwrotnie.
k@r@ i n@r@.

@topic
Film moze byc, choc nie przepadam za pkowaniem przez low lev.

HAUAHAUAAHUAAHAUA
ale mu wygarnales GZ bro
PanKracy jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.