Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2006, 03:46   #470
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia Pokaż post
Erm... czy nie wydaje się wam, że to nie ma sensu? Nie, nie oskarżam kuby o fotomontaż.
*Czy gdybyście mieli aspiracje na najlepszego rybaka, powiedzielibyście pierwszemu lepszemu newbowi z prawa (lub lewa albo centrum ), że używacie bota? Raczej nie.

Raczej było to na odczepnego. Sam kiedyś odpisałem, że jestem boterem, cheaterem, sharerem gostkowi, który mi nie dawał spokoju. W ten sposób dałem mu do zrozumienia, że przegina. On zrozumiał i poszedł.
*To, że pisał i łowił jest możliwe.Mógł:
a)mieć frajera który wciskał hotkey
b)samemu wciskać hotkey a ktoś inny pisał (np. brat). Nie nazwałbym tego sharowaniem. Może brat chciał pogadać a Yall łowić? Się zgrali i już.
c)nie ma c.
Jeżeli kogoś oskarża się o takie rzeczy, powinno się mieć argumenty, których nie da się uniewarygodnić. Ty narazie takich nie przedstawiłeś.

Czy ty sam siebie slyszysz?? Naprawde wierzysz w to ze ktos pisal zamiast niego albo brat wciskal mu hotkeya? No chyab ze to byla ironia!
Dlaczego odwracacie glowy i usprawiedliwiacie kogos kto najprawdopodobniej uzywa bota!
To co ze jest znany i ze niedlugo bedzie mial najwiekszy fishing wsrod rookstayerow skoro osiagnal to uzywajac bota! To tak jakby stracil tytul rookstayera....

kuba1324 przedstawil bardzo wiarygodne dowody. Udziela sie na forum i jakos watpie by chcial popsuc sobie reputacje. Nie zrozumcie mnie zle podziwialem Yallaha i jego prace...

Ogladalem filmik i powiem ze Yallah przyznawal sie do uzywania BOTA, podawal nawet stronke z jakej sciagnal to gowno TibiaAuto... Lowil ryby i pisal jednoczesnie, ale jesli to jeszcze wam nei wystarcza to podam wam jzu ostateczny dowod:

Ogladajac sposob w jaki on lowi zauwazylem ze ogranicza obszar lowienia. Na poczatku to wyglada ze losowo wybiera kratki ale jak przyspieszy sie filmik to lepiej to widac... w tym momencie zaczalem sie zastanawiac, no i wpadlem na pomysl...
Kto mieczme wojuje ten od miecza ginie
poszedlem do kawiarenki internetowej ktora znajduje sie niedaleko mojej stancji. Zassalem filmik, TibiaCam byla juz na kompie i to go$#% TibiaAuto tez jako ze gowniarze z podstawowki ciagle na tym graja. Odpalilem filmik i odpalilem TibiaAuto(Robilem to w kawiarence zeby nei zlapac niczego na swoj komp zassysajac tego BOTA z neta)
Wlaczylem funkcje MapHack pokazujaca kwadraty z wylowionymi rybami i wiecie co? Yallah nigdy ale to nigdy nie lowil w miejscu w ktorym juz nie bylo ryby (taki hex wyglada w bocie jak lava)

Teraz jestem juz pewny na 100%, on uzywa BOTA! Niemozliwe jest ze ma taka pamiec i dokladnie wie gdize jest ryba. Nawet jesli jest jakims geniuszem z super fotograficzna pamiecia to jak mi ktos wytlumaczy ze wie kiedy zmienic miejscowke bo rybki w kolejnym miejsu sie zrespily!! Co on jest Neo z matrixa ze widzi kod gry?!?!

Yallah..... warto bylo?

kuba1324 dzieki za to info, proponuje zrobic otwarta wojne przeciwko BOTEROM!

Milan ognia nadal bedziesz go bronil?

A tak na marginesie, jak by wygladaly wszystkie rankingi gdyby usunac boterow.....

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem