Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zbirr
gratki dla wszystkich
I zarazem wspułczuje wam Neo bo z tego co wiem to na serwery neo są ataki ddos tak wiec miłego lagowania  PP
|
Po co ktoś atakuje serwery Neo od połączeń do europy (i USA)? I tak działają nie za szybko jak wszystko jest sprawne

Do chin/korei itp. ping sie nie podniusł (ani packetloss nie było większego niż zwykle), a łącza w polsce działały bez zakłuceń (np. tibicam.superhost.pl - ping 40 - transfer 130KB/s). Niestety rapidshare(niemcy?) - 10KB/s, filefront (USA) - 4KB/s, tibicams.tibianetwork.net - 5-15KB/s - ping szczególnie nie skoczył do góry, ale packetloss 20-50% (przez co są lagi i nie da się grać)!!
@co do zdjec
Mi to szkoda by było czasu wszystkie oglądać

No, ale że brat (Hide) ciągle coś tu wgrywa to oglądam te zdjęcia codziennie. Siedzi i ciągle "ten #$^#*^ Trefas to ma szczeście (loot)", "ten #$%@# xxx nabija lvl dzień za dniem, a ja mam lagi i nie mogę grać *&%@*%"
Ilość osób które pobierały filmy Hidetaki w ciągu ostatnich 2 dni:
Hide-ghostship.rec - ściągnięty 10 razy
Hide-necroquest_solo.rec - ściągnięty 6 razy
Hide-luck_test.rec - ściągnięty 3 razy
Link zewnętrzny -
http://forum.tibia.pl/showthread.php - 19 razy (19 wejść poprzez kliknięcie linka na forum.tibia.pl) - czyli wszystkie ściągnięcia nastąpiły poprzez kliknięcie linka na tibia.pl
Hidetaka już korzysta z tibicam.superhost.pl ! Niedługo i Ty będziesz mógł wgrać tam swój filmik! (jak reklama Neo
)