Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2006, 15:51   #107
Ims'Amera
Guest

Domyślny

Po co się bawić...... ja od 8 lvl ciągle trenuje na dwarfach i rotach balanced fighting bronią knife i do 20lvl miałem skille 67/67 i 8.3k w depo. Do tego wziąść 2 dedy nieszczęśliwe gdzie poszło około 700gp to było by z 9k Ja mam kase i satysfakcje że wytrenowanego mam ludka i co? dochodzi do tego dezert quest i 10k gp do przodu Dobrze to wykorzystałem i kupiłem k set i warrior helmet i teraz mam jeszcze wieksza satysfakcje. 1 skill do przodu to 500/600 gp samej kasy i 8 godzin treningu. 1lvl do przodu to dwa skille i 1.2k gp do przodu i 16 godzin spedzonych przed kompem. I wg mnie jest to lepsze rozwiazanie niz tracic 30/40 min na dojscie do respa i jeszcze 2godziny zbierac złom i spowerotem do depo 30 min i lliczyc na szczescie ze nikt Ci pakunku nie zabierze. Może przedstawiony sposób jest dobrym sposobem na duza kase ale moj sposob jest bardziej dla wytrwalszych. Jeszcze tylko skillowac tyle aby kupic sobie b sworda, m shield i zacznie sie szalenstwo... bo zanim tyle uzbieram kasy na te dwie rzeczy to sporo czasu i spore skille mi wskoczą.... ojojoj jeszcze bp uh i hmm..... chyba zaczne huntowac w grudniu 2007
  Odpowiedz z Cytatem