Temat: Roznosci
Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2004, 15:28   #1
Kostuch
Guest

Domy¶lny Roznosci

Ten SS jest jeszcze z czasow gdy zaczynalem grac. Widac po plecaku ze jest to stara wersja Tibii. Gonilismy wszyscy PK bo zabil nam kumpla.

Tu juz bylem silniejszy Dobrze mi szlo Mialem duzo kumpli, znalem wszystkich i wszyscy mnie znali. Gracolius zostal shakowany i wszedzie UE lecialo... musielismy go powstrzymac

To jestes zaraz po wykonaniu questa w dziurze GSa... ale Swirsenowi sie nudzilo (moj qmpel z rl) i zlurowal 2 GSy. Musielismy poczekac
PS. Swirsen zostal shakowany przez jakiegos Polaka. Ten **** nadal gra ta postacia. Modl sie zebysmy sie nie dowiedzieli kim jestes (w grze i na RL). Teraz Swirsen gra postacia Werades

Quest na pohu pomogl mi go wykonac ten kolo zaraz po wykonaniu tego questa dostalem kicka podczas gdy cioralem GSa... padlem... wszystko stracilem...:/

Tu juz bylem podczas niszczenia tej postaci. PKowalem, kradlem, lurowalem itp. Wlasnie zlurowalem GSa pod Venore

A to juz moja nowa postac Teraz mam 27 lvl i zamiast C-Armora mam G-Armora, a zamiast P-Legsow mam C-Legsy.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! ¬ródłem utrzymania forum s± reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.