Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rodri
@Hellsir
Watpie, ze to ze Mooth~ gra Yamahaha jest prawda, ale jezeli nawet jest to jakim prawem Taifun go hunci za cos co sam robi? Katrile uhal Yeetro, wiem bo rozmawialem z nim (to moj rl). Ja nie chce sie z nikim klocic, po prostu kazdy mowi co mysli  Co do Tarrina i Al Inferno... Na ostatniej akcji kiedy ubili Shara Lonitaxa po Tarrina przylecial Fenix z kolegami i powiedzial ze na kazdym openie go dorwie, a Al Inferno dostaje sd'ki od Taifuna kiedy wychodzi z dp  Jesli chodzi o Imargama, to nie przypominam sobie zeby bil kogokolwiek na open battle ? A ze Taifun bil to widzialem na filmikach ^.- Poza tym, dlaczego Aberratio mimo ze maja liczniejsza ekipe musza sobie pomagac wsparciem Duskiness ? Moze dlatego ze nie potrafia sie bic ? 
|
Cytuje:
15:43 Imargam [196]: MACIE 1 MINUTE POTEM SORCE UWAZAJCIE NA SSY
15:44 Triondusis Sevon [101]: qrwa imar znowu naszych biuje
15:45 Triondusis Sevon [101]: ssy naszym zjezdza
15:44 Wampir Nitu'sho [119]: Ima leje BAfee
15:48 Pavodi [125]: DOL
15:48 Pavodi [125]: IMA MNIE BIJ
15:48 Pavodi [125]: E
O ile dobrze mi wiadomo Pavodi jest w abberaio a szanowny mastah Ima go bil i z jechał ssa Baffe.Taifun j....l z sd anabola i katrile.A do tego czy Yamahahom gra Moothonost to gra na here cave jest dowód.Jak sie używa Tibia Engaded(czy jakoś tak) to sie wygrywa battle.