[quote=Misterxx]Mówicie czasami rozne rzeczy o roznych miejscach o ktorych nie wiedzialem i nie wiem gdzie sa ;p chociaz to lekki obciach to czy moze mi ktos pomoc i opisac takie miejsca jak Folda(o niej to slyszalem ale nie chodzilem) HG Ghostladn a chciałbym nastepujace info:
1) Jak dosjc(wszystkie potrzebne rzeczy ceny np. za klucze czy statki)
2)co tam jest(opis pieter jak sa jakie potworki wystepuja i na co uwazac
3) czy dam sobie rade mam skille 60/55 25 knight 4 mlvl (zaraz 5 ;p) plz o szybko odp

[quote]
Folda- jedna z lodowych wysp. Najłatwiej tam trafić z Carlin. Folda jest prawdziwym rajem dla pk z 14+ lv. Aby się tam dostać potrzebujemy 20 gp. Idizemy północnom bramom z Carlin na północ. Najpierw idziemy najlepiej najpierw isc max na lewo by byc kolo morza i morzem kierujemy się na północ.Piszemy Hi>Folda>Yes. Na foldzie można spotkać Frost Troll, polar bear, winter wolf( słyszałem też że na dole są Fire Devile na niższych piętrach.)
Ghoustland- też niedaleko Carlin. idź lewom bramom aż dojdziesz do jaskin, odkopj ą wejdź i tam same rabbity idziesz w dół i wychodzisz. Jesteś teraz w Ghoustlandzie. Występują tam : Scorpiony, Skeletony, raty, cave raty, demon skeleton ( na 3 poziomie), Giant spider ( też na niskich poziomach), Ghule, poison spidery, Ghoust, Stalker? (CHyba nic nie pominęłem).
Hellgate- niewiem