Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Manik Rookmaster
@Klocek: Ferumbras de Rookgaard to botter, blokowałem mu przejście kilka minut i zero reakcji. Expi na wilkach na pacc area. Jakie szanse masz w tej wojnie jeżeli koleś zdarzył wbić 77 level i nie dostał bana? W kazdym razie życzę powodzenia. Gość ode mnie ma już ma reporta.
|
Oczywiscie ze jest szansa. Gosc ma 77 lvl bo nikt nie reaguje. Tak podejzewalem ze on uzywa bota. NA Titani tez bylo kilku takich odwaznych a teraz czekaja miesiac az im ban sie skonczy. Jak ktos nie wierzy to zapraszam na moj photobucket.
Wystraczy troche cierpliwosci. Blokujesz typa. Piszesz na GM forum (nie ctrl+r bo to prawie nigdy ne idziala) i po prostu czekasz na GMa. Podstawa sukcesu to poprawnie i "fachowo" napisany post na forum. Podajesz imie botera, okolicznosci i najwazniejsze ze wlasnei masz go zablokowanego czyli bedzie dowod na uzywanie bota. Czasami musisz czekac i 2h ale mysle ze to sie oplaca.
Ja nie poddam sie i bede walczyl z botami. Nawet jesli mam byc w tym osamotniony... przynajmiej Titania bedzie w miare czysta.
Hmmmm nadal nei widac odpowiedzi naszego rybaka... ciekawi mnei jak to skomentuje.
A co do tego Ferumbras de Rookgaard to wlasnei zakladam noob chara i zajme sie nim jak tylko zalicze kolokwium...