Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2006, 23:15   #476
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Manik Rookmaster Pokaż post
@Klocek: Ferumbras de Rookgaard to botter, blokowałem mu przejście kilka minut i zero reakcji. Expi na wilkach na pacc area. Jakie szanse masz w tej wojnie jeżeli koleś zdarzył wbić 77 level i nie dostał bana? W kazdym razie życzę powodzenia. Gość ode mnie ma już ma reporta.
Oczywiscie ze jest szansa. Gosc ma 77 lvl bo nikt nie reaguje. Tak podejzewalem ze on uzywa bota. NA Titani tez bylo kilku takich odwaznych a teraz czekaja miesiac az im ban sie skonczy. Jak ktos nie wierzy to zapraszam na moj photobucket.

Wystraczy troche cierpliwosci. Blokujesz typa. Piszesz na GM forum (nie ctrl+r bo to prawie nigdy ne idziala) i po prostu czekasz na GMa. Podstawa sukcesu to poprawnie i "fachowo" napisany post na forum. Podajesz imie botera, okolicznosci i najwazniejsze ze wlasnei masz go zablokowanego czyli bedzie dowod na uzywanie bota. Czasami musisz czekac i 2h ale mysle ze to sie oplaca.
Ja nie poddam sie i bede walczyl z botami. Nawet jesli mam byc w tym osamotniony... przynajmiej Titania bedzie w miare czysta.

Hmmmm nadal nei widac odpowiedzi naszego rybaka... ciekawi mnei jak to skomentuje.

A co do tego Ferumbras de Rookgaard to wlasnei zakladam noob chara i zajme sie nim jak tylko zalicze kolokwium...

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem