Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88
Widac koleś ,że nie dorosłeś żeby grac w tą gre. Już raz to walkowalismy że jezeli kogoś nie znasz nie osądzaj go i nie stawiaj go niżej Ciebie .... Skąd Ty wiesz czy ktoś może przestac czy nie...(takie teksty swiadczą o Tobie i o twoim mysleniu). Bardzo dobrze ze odchodzisz przynajmiej jeden "mądry" mniej . Przyznałeś sie że złamałeś regulamin Tibii a taki byłeś swiety. Nie pisz już tutaj na tym forum prosze Cie.
|
tak masz racje nie moge sie cofnac bardziej niz poziom do ktorego wycofalem sie w tym momencie;]
Bylem swiety czego nie mozna powiedziec o was.. myle sie? nie sadze..
Poza tym co nie moge sprzedac itemow za rl kase? czemu? a moze chara tez sprzedac nie moge? czemu?
Nie zaraz zapomnialem tylko twoja gildia ma prawo na galanie handlowac postaciami, itemami i prawem innych do gry :>
Rozczaruje cie odszedlem...
I nie wroce! mozesz byc szczesliwy...
Ale powiem ci jedno- osiagnalem w tej grze wiecej niz ty mianowicie- nigdy sie przed nikim nie plaszczylem, nigdy nie zmienilem frontu, nigdy nie zlamalem zadnej ze swoich zasad/obietnic w grze i kazdy % mojej postaci w lvlu, skilach itp zrobilem sam...(mozesz to powiedziec o sobie dziecko?)
@Poznanski~ jak juz powiedzialem nie padne bo nie beda mieli mozliwosci mnie nawet zaatakowac...
i nie bylo by to trudne gdy mam p seta i nawet nie caly bp uhs;]
Co doreszty.. osiagnalem stan sprzed 1 wojny hwl-pn czyli?- Retirement!
Bye