Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2006, 02:52   #3056
karo de'suza
Użytkownik Forum

karo de'suza's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2006
Lokacja: Elk

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera
Poziom: 175
Skille: 20/28
Poziom mag.: 78
karo de'suza ma numer GG 3113720
Domyślny E nie no nie moge!! dawno mnie nie bylo ale ja powiem i pokaze jak quest wydgladal...

po pierwsze na tylu shoterow ja 2-3k expa sam to lekka przesada i w ch... walenie

a tu jeszcze lepiej....3,2k prawie expa a reszta expa to knajci nie no shoterzy wypas byli....

a tu ss zeby nie bylo wadpliwosci ze krzysiek wlazl i ups.. wrl wyskoczylo...och jaki pech... a na dole jeszcze 1 wrl byl ktorego foster bil ale niestety wrl z gory przypodobal sobie fostera za ofiare wiadomo komu dziekowac...

ale to nie koniec histori z krzyskiem to dopiero poczatek...Chyba lekko zmieszany tym co sie stalo schowal sie i stal w bezruchu...

no i stal sobie chopaczyna tak ... kolej losu kilka deep redow.a krzychu nadal stoi kiedy knajci postanowili uciekac i krzych sie ruszyl ale umiejetnie zachodzil mi droge...az padl foster...

wtedy postanowil uciec ale moim kosztem...spokojnie za kolej losu bym zdazyl sie schowac ale krzychu widocznie byl sprytniejszy...i umiejetnie zaszedl droge wykonczonemu sorcowi...

no i sprawa byla juz przesadzona dziwie sie ze ci z gory sie nie ruszyli ale chyba mieli lepsze zajecia...

ogolnie mowiac chyba mam prawo miec zal do niektorych...
karo de'suza jest offline   Odpowiedz z Cytatem