Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2006, 09:23   #479
Yallah
Tibia.pl support

Yallah's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom

Stan: Na Emeryturze
Yallah ma numer GG 3854396
Domyślny

Wiem, ze dlugo milczalem na ten temat, gdyz postanowilem nie wypowiadac sie co do uzywania przeze mnie bota. Jednak widze, ze bede musial obalic kilka teorii wysunietych przez co niektorych uzytkownikow, bo powoli zaczyna mnie to denerwowac.

No to zaczynamy:

- Nie wiem czy wiecie, ale pierwszy post Milana o. w tej sprawie zostal po czesci zredagowany przeze mnie, gdyz po zapytaniu sie przez niego na gg o co chodzi, wytlumaczylem mu wszystko, a on umiescil czesc z tego w swoim poscie.

- Prawda jest, ze brat wciskal hotkeye kiedy ja pisalem oraz prawda jest, ze przyznalem sie do uzywania bota.

- Potwierdzenie uzywania nielegalnego oprogramowania bylo tak jak napisalem Milanowi, a pozniej on tutaj, tylko na odczepnego, gdyz denerwowalo mnie to dopytywanie sie i chcialem po prostu go splawic. Strone, ktora podalem kubie nigdy nie odwiedzalem. Podal mi ja kumpel, a zasade dzialania generatora po prostu zgadywalem.

- Zarzuty wystawione przez Pana Klocka sa co najmniej dziwne jak dla mnie. Brat lowil ryby hotkeyem, a gdy widzial ze w jednym miejscu nie ma juz ryb, po prostu wiecej tam nie lowil. Po tak dlugim okresie uzywania wedki pewne nawyki sie nabywa i mniej wiecej wiem gdzie cos moge "zlapac", a gdzie juz jest pusto.

- A teraz najwazniejsze. Kazdy gra jak chce. Ta gra ma grajacym sprawiac PRZYJEMNOSC, a jej celem jest zaspokojenie potrzeb rozrywkowych Jezeli komus sprawia przyjemnosc uzywanie botow, sharowanie itp.itd. to prosze bardzo. Wiem, ze jest to lamanie ustanowionego prawa, lecz dopoki nie przeszkadza to innym graczom nie mam co do tego duzych zastrzezen. Kazdy gra dla SIEBIE, nie dla innych i to on powinien liczyc sie z konsekwencjami tego, a wiec wyciaganie jakis brudow i oczernianie przez innych jest troche nie na miejscu. Zreszta co kogo obchodzi, kto jak gra? Zapewne zaraz posypia sie odpowiedzi, ze ludzie maja prawo wiedziec kto uzywa botow blablabla itd.itp., ale najpierw proponuje porzadnie sie zastanowic nad tym zanim kogos sie oskarzy, bo konsekwencje tego moga byc rozne.

Mysle, ze przynajmniej w stopniu zadowalajacym wyjasnilem moje stanowisko w tej sprawie i nie bedzie wiecej pytan na ten temat. Nie bede sie juz wiecej tutaj wypowiadal w tej sprawie. Jesli ktos chce wiedziec wiecej prosze zagadac na gg albo w grze. Ja jestem otwarty i nie mam nic do ukrycia.

Dziekuje za uwage.

@up
Edit: Zdziwko?

Y'all
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne
15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat.

Y'all
Yallah jest offline   Odpowiedz z Cytatem