Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yallah
- Zarzuty wystawione przez Pana Klocka sa co najmniej dziwne jak dla mnie. Brat lowil ryby hotkeyem, a gdy widzial ze w jednym miejscu nie ma juz ryb, po prostu wiecej tam nie lowil. Po tak dlugim okresie uzywania wedki pewne nawyki sie nabywa i mniej wiecej wiem gdzie cos moge "zlapac", a gdzie juz jest pusto.
|
Zaraz zaraz.... Rozumeim jakbys lowil ciagle w jednym hexie i przesowal sie sytematycznie w jednym kiernku (ja tak robie) ale ty lowisz "losowo" (wedka jest zarzucana w losowe miejsce). Nastepnie gdy zlowisz w danym miejscu rybe, ten hex nie jest brany pod uwage podczas nastepnego "losowego" zarzucania wedki. Twierdzisz ze ty pamietsz ktory hex nie ma juz ryb? No w jednym miejscu jest z 40 hexow wody wiec musisz miec SUPER pamiec, bo przeciez
ani razu nie zdazylo Ci sie trafic w miejsce w ktorym wczesniej juz lowiles. No i oczywiscie ty dokladnie znasz czas w ktorym respa sie ryby ? No bo dokladnie wiesz kiedy wrocic na wczesniejsza miejscowke.
Ja wiem ze nie przyznasz sie do uzywania bota, bo to by byla porazka. Ale ten tekst ze kazdy gra dla sibie.... w takim razie graj dla siebie i nie zamieszczaj tutaj screenow z awansami w fishingu. A co do tego ze taki boter nioe szkodzi innym. Ciekawe jak teraz np czuje sie Sunrise. On duzil ten skill cholernie dlugo, zaklikal kilka myszek, a tu pojawia sie 42 lvl z botem i go przebija...... nie szkodzi?
A i cos jeszcze zauwazylem. Na kilku twoich screenach gdzie cos krzyczysz (np o swoim awansie) widac ze nadal lowisz (fale na wodzie), a nie widac w kanale default napisu "useing last fishing rod" czy cos takiego. Ja wiem ze to dlatego, ze bot nie uzywa hotkeya tylko lowi "recznie", ale ty sie pewnie wybronisze ze to byl lag, albo ze brat w tym momencie lowil recznie......