Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2006, 14:32   #483
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yallah Pokaż post
Panie Klocku mowilem juz zeby tutaj wiecej nie pisac, gdyz jest to raczej nie odpowiedni tematu do tego. Napisalem rowniez wyraznie, ze w razie jakichkolwiek zastrzezen szukac mnie na gg lub podczas gry, ale kto by tam czytal do konca.

Co do Twoich hexaparanoi. Wyobraz sobie, ze wiem mniej wiecej kiedy sie zrespia ryby i kiedy moge wrocic do lowienia w tamtej miejscowce jak to okresliles. Nie zdazylo mi sie lowic w tym samym miejscu gdyz jak wczesniej mowilem wiem kiedy sie skonczyly ryby i nie ma sensu tam zarzucac wedki.

A co do Twojej ostatniego zarzutu, to wierz mi ale usmialem sie przy nim bardzo, gdyz wyjasnienie jest bardzo proste.
Przygotowujac sie do zdjecia, przezucilem sie na lowienie reczne, zeby nie wyskakiwal ten durny napis "Using the last fishing rod...", gdyz zepsulby on fotke. Pytasz czemu jest fala? Otoz po zarzuceniu wedki od razu zrobilem zdjecie, a fala nie zdazyla zniknac.

Wiecej nie mam nic do powiedzenia.

Y'all

Ja wiem ze to nie jest ci na reke zeby tutaj o tym mowic. Ale komentowanie twoich screenow w tym temacie jest jak najbardziej odpowiednie i poprawne. Bo gdzie niby moglbym to robic. A i nei wiem jakim prawem zabraniasz mi o tym pisac....
Ja wiem ze zawsze znajdziesz jakas wymowke Yallah... bo tibia jest tak skonstruowana ze bardzo trudno komus udowodnic ze uzywales tego bota.
I ty chyab nie rozumiesz o co mi chodzi z tymi "hexparanojami", albo wiesz i specjalnie robisz ze mnei glupka.

Ja tez jak lowie staram sie nie lowic w miejscu gdzie byla ryba. STARAM sie, bo na bank zdaza mi sie ze trafie wedka 2x w to samo miejsce poeniwaz nie jestem w stanie zapamietac gdzie byla ryba w tych 40 hexach wody, szczeglnie jesli losowo zarzucam wedke. A juz wogole nie jestem w stanie zapamietac hexow jak zmieniam miejscowke. Ale ty pewnie jestes bo w koncu taki juz masz fishing co nie?
I te moje "hexparanoje" sa jedynym wiarygodnym dowodem w tej sprawie.

Jesli ktos ma watpliwosci to prosze bardzo odpalcie filmik, odpalcie tego samego bota co on ma i wlaczcie maphacka. Widac wszystko jak na dloni.

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem