Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
W rankingu na świecie Oblivion jest 1, a gothic jest 2 (Tak słyszałem od kolegi który na bierząco kupuje gazetki typu CD-action itp.). Nie ja to oceniam więc prosze się mnie nie czepiać. Dla mnie G3 ma dużo lepszą grafike. Oblivion jest bajkowy i to mnie denerwuje w ogóle to samo zbalansowanie potworów w oblivionie przekreśla tą gre wg. mnie.
|
Dziwne, ja też kupuje regularnie CDA i jakoś nie widziałem rankingu na najładniejszą grafikę. A btw: mój kumpel powiedział mi, że nie masz penisa (kupuje ciągle playboye więc jest zorientowany), no ale nie ja to oceniam więc się mnie nie czepiać. Widzisz różnicę ?
Cytuj:
@Avager
Mistrzu, ja gram praktycznie na full detalach, no może cieni nie mam na full ale one prawie nic nie dają .
|
Strange, ja gram na trochę wyższych niż średnie i u mnie wygląda ładniej. Chociaż z drugiej strony, screen nie odda tego jak gra wygląda naprawdę.
Cytuj:
@topic
Ogólnie mówiąc ten topic ma na celu pokazać wam jakie stworzonka i ciekawe miejsca istnieją w G3. Jednkaże próbuje to ukazać w sposób dość śmieszny jak kogoś to nie śmieszy to przepraszam bardzo ale dość trudno jest znaleźć coś śmiesznego w grze która nie ma być śmieszna.
|
Szmaciana lalka !