Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2006, 15:41   #358
TriMack
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 11 2006

Domyślny

Maaca: "Wiesz...możesz na początku nie skilować.Ale na dłuższą metę to się nie opłaca.Na 30 lvlu skile juz naprawde są ważne.Ja proponuje Ci zrobić skile 75\75 i expić do woli.Taka jest moja rada.Sam tak zrobilem.Chociaż knightem nie chce mi się juz grać Teraz gram sorcem.
01-12-2006 03:40 "
.................................................. .
ot i klasyczny przypadek zanudzenia sie kinem - a bylo tyle trenic??
Czyz nie bylo by przyjemniej poporstu expic?? O ile to nie bardziej absorbujace od trejna to przynajmniej przynoszace o wiele wieksze profity!

Jejku kiedy wy wreszcie zrozumiecie , ze skile XX na YY lvlu to fikcja i sztucznie wymyslona granica przez kino-znawcow teoretykow i niedosc ze nie majajaca zazwyczja nic wspolnego z rzeczywistoscia , to jeszcze poprostu glupia
sat:"crypty nie sa dla najtow. no chyba ze sie ma wysokie skile. ja przy skilu 76/75 walac z dragon lance dostaje od niego od 60 do 400 punktow damage. ( mam 48 level ). siedzac na scarabach nie uzywam uhow, w najgorszym razie uhne sie raz, jak mam circa 3k kasy ze scarabow. nie licze juz tych 180-190 meatow ktore przyniose. ze skilem 60/60 nie da sie czegos takiego osiagnac."
.................................................. .
-(shamblery) a kto powiedzial ze sa dla kina??
-scaraby - monotonia, expo srednie , zysk fatalny , expic mozna spookjnie na zero od ok 60-65 att skil z rozsadnym eq (lej uhy, jedz na manasach)

edit-literowki

Ostatnio edytowany przez TriMack - 04-12-2006 o 15:45.
TriMack jest offline   Odpowiedz z Cytatem