Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2006, 15:57   #1086
klimek1990
Użytkownik Forum

klimek1990's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Sulechów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
Send a message via Skype™ to klimek1990
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez alahakbar Pokaż post
Cztery slowa do neanona i bafeego. "Huj wam w dupy"
Ty neanon lepiej stul pysk smierdzielu bo zalatwie ci i to bardzo szybko ze stracisz ta postac. A ty bafee wielokrotny darmowy fragu nie pierdol nic o tej wojnie bo ginales na karzdym open battle jak ciec, cale wasze smierdzace aberratio nie pokazalo nic na tej wojnie, a wy w szczegulnosci.

Nie rozumiem tez dlaczego czepiacie sie Moniki, wyrazila swoje zdanie i ma do tego prawo. Nic nie zrobila wyrazila moze mala sympatie do vision i za to chcecie ja zabijac? Rozumiem ze tak ma wygladac furora bez strasznych power abuserow jakimi sa czlonkowie tej gildji.

Zal az mnie za dupe lapie jak widze ludzi takich jak bafee i neanon wypowiadajacych sie na temat wojny w ktorej nie zrobili nic!!! ABSOLUTNIE NIC!!!
"alahakbar" ty to kurwa lepiej zamknij pysk jebancu... ja nic nie zrobilem bo jestem nowy w gildi bafee juz jest dluzej i na bank wiecej zrobil wiec co ty wogole ziomek pierdolisz.. jak masz pisac na forum takie gowna lepiej zamknij dupe.. pewnie piszac tego posta waliles konia bo mogles ludziom na psyche najechac?

Dla Ziomów Szacunek, Dla Frajerów Pogarde!

_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
_/Duskiness Forever _/
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/

Sign3d,
KLimEK

Ostatnio edytowany przez klimek1990 - 04-12-2006 o 15:58.
klimek1990 jest offline