Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2006, 17:57   #1105
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
Domyślny

Zajebiscie z was psycholodzy, na podstawie 3 krotkich tekstow odrazu stwierdzacie ze ktos "ma obsrane gacie"... kto bedzie hunted? taifun? czipsu? fenix? z calym szacunkiem ale was popierdolilo.... piszcie co chcecie, ja nikomu w dupe nie wlaze ale stwierdzam fakty. taifun noobem nie jest, jest z ato maniakiem i nigdy nie da sie shuncic na swoim wlasnym serwerze... prawda jest taka ze czipsu + fenix + taifun vs. cale aberatio i ab~nie ma szans... nawet jesli uda wam sie dogonic/trafic sdkiem taifuna ewentualnie jakims cudem ztrapowac i ubic to on i tak to odrobi w czasie kiedy wy ebdziecie w pztach ;s a nawet ejsli oleje te 8kk expa to i tak bedzie miec 130lvli wiecej od katrili i bedzie ja skladal na 3 hity........ MYSLCIE ZANIM COS NAPISZECIE -.-

pozatym naprawde wole taifuna niz imargam & zwidek squad, i nie dalem sie zmanipulowac populistycznemu postowi taifuna tylko naprawde jest takie moje zdanie. imargam jest tempy, taka prawda a ludzie tempi maja to do siebie ze nic dobrego nie potrfia robic. ;s
Kapucha jest offline