Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu
dokladnie to jest zalosne wbic bana zamiast pasc, a tak wlasnie zrobil xaemus
|
Ordo zaszlo wysoko dzieki trzem ludzia: Tara'tin, Kirr i Poxyrus. Ta trojka byla o wiele grozniejsza niz cale Ordo razem wziete. Skoro trzon Ordo stanowia polacy a trzy szwedzkie noobchary robia cala robote to gratz dla was. Jakbys nie widzial czemu Xaem ma bana to powiem ci cytujac Jilixi'ego notabene od was z guildi: "He killed noob chars to help hes guildm8s. Im kinda suprised that Xaemus did such a thing for hes guildm8s ^^" Jedyne wiec co jest zalosne na tym forum to ty i twoja lokalizacja.
Wracajac do walki na hills Vura nie po raz pierwszy popisal sie blyskotliwoscia i mi zaimponowal. Akcja ktora planowal od tygodni minimalnie tylko chybila, przewidzial nooby przewidzial tlok i mozliwosc teleportu wiedzial ze wciagnie was jak muchy do brzydkiej kupy i zajdzie was od tylu. Wszystko bylo zaplanowane i gotowe, jednak wickanina, wizz lowe shaelion i melandra wylogowali sie korzystajac z naszego zaabsorbowania shargasem i pyrokarem zdazyli sie ulotnic pozostawiajac po sobie tylko niemily zapach, zostawiajac rownoczesnie tamtych na pastwe losu. Losu zwanego "Viribus Unitis"
To tyle mojego komentarza do wczorajszej walki. Podsumowujac Ordo mialo troche szczescia i trzech wybitnych graczy wspomnianych wyzej bez tego straty VU bylyby zerowe a Ordo wybite w pien.
Pozdrawiam wszystkich znawcow tematu, z tibia jak widac jest jak z pilka nozna wszyscy moga byc trenerami i kazdy sie zna, jednak tylko nieliczni nie musza kupowac mozgu, dostali go mianowicie od stworcy kimkolwiek ten stworca byl.
BTW wie ktos jak sie zmienia w opisie Poziom i Poziom magiczny? Przez tego durnia air'maga spadlo mi 3lvl i nie wiem gdzie to zmienic...
AAA i jeszcze jedno, mianowicie po wczorajszej walce i dwoch dedach troche osiwialem wiec nie mowcie juz na mnie rudy tylko siwy pplx. Ok?