Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2006, 19:18   #35
Keel
Użytkownik Forum

Keel's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piotree Pokaż post
nie bede w przyszlosci sie odnosil do podobnych postow, ktorych bedzie tu jeszcze kilka. nie spodziewalem sie wcale zeby osly zaczaly mowic, krowy latac, a czesc z was myslec. jak juz wczesniej pisalem takich tu dostatek.
tej post jest odpowiedzia na 2 powyzsze.
mam gdzies czy w waszej ocenie jestem frejerem, czy jestem glupi czy chory na mozg jak to jeden z was zgrabnie ujal. to ze skrobnalem cos, to tez wcale nie znaczy ze przezywam to tak jak mrowka okres - drugi klakier sie pochwlail sie znajomoscia sloganow.
nie jestem tez zadna z tych osob ktora padla w tym czy innym filmie. poki, co zaden pk team nie mial ze man do czyienia, wiec zareczam ze nie placze nad rozlanym mlekiem(uklon w strone wielbicieli sloganow). poza tym to nie ma zadnego znaczenia dla tego co napisalem, a i mieszanie jednego z drugim niczego nie wnosi. pisalem o wspolczuciu, wiec nie musze sam dostac po pysku zeby zrozumiec innych i pomyslec o innych a nie znowu o wlasnych 4 literach.
mam wyobraznie, mam elementarne poczucie estetyki, posiadam rowniez cos co zwa moralnoscia, troche empatii takze. pewnie to jednemu z drugim nie przyszlo do glowy, ze ktos ne uwaza sie za pepek swiata i obchodzi go los innych.
casen, mimo wszytsko moglbys nie porownywac swich rzekomych dokonan z tym co mozna bylo ogldac na tym filmie. a moze uwazasz ze dwoch(13 i 20 lvl) to to samo co 8 kolesi( w tym 99 i 123 lvl).
i w kolko ten sam argument, to jest tylko gra. czy do was nie docieraja moje argumenty, czy ja o tym wczesniej ne pisalem. jelsi chcecie dyskutowac to czytajcie ze zrozumieniem i bierzcie pod uwage to co juz zostalo napisane.
moze wy czytac jeszcze najlepiej nie potraficie, moze poporstu jestecie analfabetaami, ale z pewnoscia niewielu z was cierpi na schizofrenie. jakim cudem wy macie wlasne ja przeznaczone na gre i drugie wlasne ja przeznaczone do zycia w rl.
poslugujecie sie tu i tu tymi samymi zmyslami, tymi samymi rekoma, pracuje ten sam mozg(o ile i jak pracuje), ale wy i tak sadzicie ze bycie chu... w grze nie musi oznaczac ze ktos jest podly naprawde?
to tak jak niegdys tlumaczylo sie ludzi pijanych. oni nie byli winni. to alkohol byl winien.
a dla mine w jednym i drugim wypadku to nie kwestia gry czy alkohulu a braku hamulcow i karnosci.
ludzie nie sa inni na czacie i w realu. ludzie sa tacy sami, tylko w przypadku drugiego czuja na barkach odpowiedzialnosc i wstyd patrzac innym w oczy.
Czlowieku, jak ty pieprzysz omg.

@Topic

Sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
Keel jest offline   Odpowiedz z Cytatem